y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Παραβίασαν το ένα μετά το άλλο γύρω στα 20 γραφεία της υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ώσπου να φτάσουν τελικά στον στόχο τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ, ΔΕΚΕ,

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι άγνωστοι διαρρήκτες που διέρρηξαν το κτίριο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στις Σέρρες και φαίνεται ότι πέρασαν αρκετές ώρες ψάχνοντας, καθώς το χρηματοκιβώτιο που τελικά «σήκωσαν» ήταν… άδειο!

Οι δράστες διέρρηξαν πρώτα τα εργαστήρια της ΔΕKE και μετά παραβίασαν το ένα μετά το άλλο γύρω στα 20 γραφεία της υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, ώσπου να φτάσουν τελικά στον στόχο τους. Προφανώς καθυστέρησαν να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να το διαρρήξουν επί τόπου.

Αντίθετα, το πήραν στα χέρια και προφανώς το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν μαζί τους, με το οποίο εξαφανίστηκαν. Μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια, σίγουρα θα έγιναν πυρ και μανία όταν θα άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και το είδαν εντελώς άδειο! Άνδρες της Ασφάλειας Σερρών διενεργούν προανάκριση και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τους χώρους της υπηρεσίας.

Πηγή: protothema.gr

Από το Blogger.