y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών, όπου φιλοξενήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών και γυναικών. Περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην αποστολή του Παναθηναϊκού, την οποία και προπηλάκισαν απουσία της αστυνομίας, η οποία παρουσιάστηκε ώρες αργότερα και μετά από τηλεφώνημα των «πρασίνων».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ 2017, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ,
Πηγή εικόνας: anexartitos.gr

Δείτε επίσης: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης: Οι κορυφαίοι αθλητές αγωνίστηκαν στις Σέρρες (φωτορεπορτάζ)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες, έφτασαν στις Σέρρες με το επίσημο πούλμαν του συλλόγου, εμπόδισαν την αποστολή του Παναθηναϊκού να ανέβει στις κερκίδες, κάτι που έγινε μετά από παρέμβαση του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας Κώστα Θάνου αλλά και δύο αθλητών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Τα πνεύματα ηρέμησαν, όταν μετά από τηλεφώνημα των «πρασίνων», έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη στο κλειστό γυμναστήριο, παρουσία μάλιστα και του αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Καραγιαννίδη. Η αστυνομία παρέμεινε στο χώρο μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων, ενώ με την ολοκλήρωση τους, συνόδεψε την αποστολή των «πρασίνων» κατά την αναχώρησή της από τις Σέρρες. Σύμφωνα πάντα με τη σχετική καταγγελία, ουδείς από την ομοσπονδία μπήκε στη διαδικασία να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις για να ησυχάσουν οι φίλο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιθέτηκαν κατά αθλητών της ομάδας της Κατερίνης, καθώς και συγγενών τους, που διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο χώρο.

Ο Παναθηναϊκός, που κάνει λόγο για «αμέλεια» από πλευράς ομοσπονδίας, έχασε τα πρωτεία στην ελληνορωμαϊκή πάλη από τον ΠΑΟΚ, με τη διαφορά να είναι μόλις τρεις βαθμοί. Μάλιστα η διαφορά δεν κρίθηκε στα μεταξύ τους ματς, αλλά σε αγώνα όπου συμμετείχε αθλητής άλλου αθηναϊκού συλλόγου με μακρά ιστορία στο χώρο της πάλης.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι με αφορμή τον προπηλακισμό αθλητών και συνοδών, απείλησαν πως θα φύγουν από τους αγώνες, διαμαρτύρονται και για τις συνθήκες διαμονής στις Σέρρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αθλητές υποχρεώθηκαν να μείνουν σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, κάτω από άθλιες όσο και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ συγκέντρωσε 74 βαθμούς στην ελληνορωμαϊκή, έναντι 71 του Παναθηναϊκού, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Εθνικός με 60 βαθμούς. Στην ελευθέρα πάλη των ανδρών πρώτευσε η Ευκαρπία με 63β., έναντι 51 του Μέγα Αλέξανδρου Ασπροπύργου και 28 του Πολυνίκη Ταύρου. Στις γυναίκες, πρώτος σύλλογος αναδείχθηκαν οι Ευπυρίδαι Άω Λιοσίων με 16 βαμούς, ενώ ακολούθησαν Ήφαιστος Βαθυλάκου (9β.) και Πολυνίκης Ταύρου (7β.)

Πηγή: praktoreio-sport.gr

Το πλήρες τηλεγράφημα του Γιάννη Χατζηδοπαυλάκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Από το Blogger.