y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πρόκειται για 4 υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 24, 25, 26 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ,

Ειδικότερα οι 4 δράστες τα ξημερώματα κινούμενοι με αυτοκίνητο πήγαν σε Ιερό Ναό σε περιοχή των Σερρών και επιχείρησαν να τον διαρρήξουν πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και διέφυγαν. Λίγες ώρες αργότερα όμως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν  στον Συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα απ’ όπου και προσπάθησαν να φύγουν από την χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 4μελής ομάδα, δρώντας τουλάχιστον από τα μέσα Ιανουαρίου του 2017, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία διέρρηξαν 3 Ιερούς Ναούς ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν έναν ακόμη σε διάφορες περιοχές των Σερρών, απ’ όπου και αφαίρεσαν από τα παγκάρια το συνολικό χρηματικό ποσό των 800 ευρώ καθώς και 2 ασημένια δισκοπότηρα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς και τέλεσης της παράνομης δραστηριότητας τους, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: seleo.gr

Από το Blogger.