y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής θα διεκδικήσει στις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών στις 20 Ιανουαρίου την προεδρία της Ένωσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών  την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου μετά την κατάθεση των υποψηφίων του συνδυασμού του:

Ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής μίλησε για:

-Την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του:

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα. Ήθελαν πάρα πολλοί παράγοντες να μπούνε στο ψηφοδέλτιο. Όλοι αυτοί έβλεπαν το ενδιαφέρον των σωματείων, έβλεπαν πόσο καθαροί είμαστε και το τι θέλουμε να κάνουμε για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο κι ήθελαν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο. Έμειναν αρκετοί εκτός ψηφοδελτίου αλλά εμείς είπαμε ότι όλοι όσοι ήταν μαζί μας θα αξιοποιηθούν όπως και αυτοί που δεν θα εκλεγούνε θα μπούνε σε επιτροπές. Μάλιστα έχω πει σε όλα τα παιδιά ότι θα μπορούνε να βρίσκονται και στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.  Αναγκαστικά επέλεξα 14 υποψηφίους για το Δ.Σ. με τέτοια πίεση που είχα από παράγοντες που ήθελαν να είναι υποψήφιοι. Αν άφηνα μπορεί και είκοσι να έμπαιναν υποψήφιοι για το Δ.Σ. αλλά θα στεναχωριόταν πολλοί που θα έμεναν εκτός. Έτσι καταλήξαμε αναγκαστικά στους 14 υποψηφίους για το 11μελες Δ.Σ. Είναι υποψήφιοι από όλο τον Νομό Σερρών».

-Αν πιστεύει ότι είναι το φαβορί:

 «Αυτό το μήνυμα το στέλνουν τα ίδια τα σωματεία. Εγώ ως υποψήφιος το πιστεύω αλλά αυτό το μήνυμα μας το στέλνουν τα ίδια τα σωματεία που καθημερινά έρχονται σε επαφή μαζί μας. Μάλιστα πολλοί μας λένε ότι οι εκλογές είναι τελειωμένες. Υπολογίζουμε πάνω από 55 σωματεία, από αυτά που μας υπόσχονται και μας λένε οι παράγοντες. Δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό το κομμάτι γιατί θα το δείξουν οι εκλογές αλλά εμείς υπολογίζουμε στα 55 με 56 σωματεία (ψηφίζουν 78). Να πούμε λοιπόν ότι πάνω από 50 σωματεία είναι μαζί μας για να μην βγούμε και ψεύτες και η κάλπη είναι δύσκολη».

-Αν θα είναι ηθική δικαίωση για αυτόν η νίκη στις εκλογές:

«Σίγουρα θα είναι μια ηθική δικαίωση, ασχολούμαι με τα κοινά και το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτή είναι η επιθυμία μου και για αυτό έβαλα υποψηφιότητα».

-Για την επίσημη στήριξη του Πανσερραϊκού στην παράταξη του:

«Είναι τιμητικό και τους ευχαριστώ πολύ. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού εκτίμησαν και είδαν το έργο που θέλω να κάνω στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο, να πορευτούμε μαζί με τον Πανσερραϊκό και αυτό θα το διαπιστώσετε με το χρόνο».

Για τον αν θα γίνουν σε καλό κλίμα οι εκλογές:

«θα ήθελα και το εύχομαι να πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά αλλά πάντοτε δημιουργείται μια πόλωση. Θα πάνε όμως όλα καλά».

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.