y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του έχασε ο Πανσερραϊκός που ήρθε ισόπαλος 0-0 κόντρα στον Πανθρακικό για τη 12η αγωνιστική της Football league.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΕΡΡΕΣ,

Μια ισοπαλία που ισοδυναμεί με ήττα για τους «κόκκινους» που στα τελευταία έξι παιχνίδια τους έχουν συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς γνωρίζοντας 4 ήττες (με Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα, ΟΦΗ και Άρη), παραχωρώντας μια ισοπαλία στην έδρα τους (τη σημερινή με τον Πανθρακικό) κι  έχοντας μόνο μία νίκη με τον Αχαρναϊκό στις Σέρρες. Μάλιστα ο Πανσερραϊκός σε αυτά τα παιχνίδια έχει πετύχει μόνο ένα γκολ με πέναλτι κι έχει δεχθεί οχτώ.

Με χαμένο το πρώτο ημίχρονο

Επηρεασμένος από την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε άσχημα  το πρώτο ημίχρονο και σαν μην έφτανε αυτό ήρθε και ο τραυματισμός του Χρήστου Ρούτση μόλις στο 12ο για να κάνει ποιο προβληματική τη λειτουργία της ομάδας.  Ο Παναγιώτης Διλμπέρης πέρασε στο παιχνίδι τον Σάκη Κανούλα και αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του με τον υψηλόσωμο φορ  να περνά στην κορυφή της επίθεση, τον Δημήτρη Γκούρτσα λίγο πιο πίσω και τον Στέργιο Τσιμίκα στη θέση του Ρούτση (από 10αρι). Σε μια ομάδα που η απουσία ενός έμπειρου παίκτη να θεωρείται σημαντική κι ενώ ο Γιάννης Βοσκόπουλος καθόταν στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων (διάταση στη γάμπα) και ο Γιώργος Ιωαννίδης στην κερκίδα (ήταν τιμωρημένος). Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του με τους φιλοξενούμενους να μαρκάρουν αποτελεσματικά, να τρέχουν και πιέζουν σε όλο το γήπεδο και να τον δυσκολεύουν στη μεσαία γραμμή. Έτσι ουσιαστικά χάθηκε το πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Τσελεπίδης,  Ρούτσης(12ο  Κανούλας), Φουσού, Τσιμίκας, Κάκκο(78ο Κτιστόπουλος),  Τσούτσης(84ο Τάντιτς), Γκούρτσας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάρδαρης, Μπουγαΐδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσσάκης(63ο Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης(80ο  Κωστίκος), Κυριαλάνης(61ο  Μπεκατώρος)

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)
4ος: Γκορτζίλας (Μακεδονίας)

Βασίλης Αναστασιάδης | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.