y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Να κλείσει άμεσα και το θέμα του τερματοφύλακα θέλει ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έχει μπει φορτσάτος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι Σερραίοι ψάχνουν για βασικό τερματοφύλακα και πιο ψηλά στη λίστα τους υπάρχουν δύο περιπτώσεις.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΪΡΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗΣ,

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr Δημήτρης Ταΐρης και Φώτης Καραγκιολίδης είναι οι εκλεκτοί και γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί ένας εκ των δύο. Ο πρώτος, μάλιστα, το παλεύει για να μείνει ελεύθερος από την Καλλονή και μόνο έτσι θα προχωρήσει φυσικά η υπόθεσή του.

Εάν καμία εκ των δύο περιπτώσεων τελικά δεν κάτσει, τότε τα «λιοντάρια» θα στραφούν στην αγορά της Σερβίας και της Βουλγαρίας. Έχουν εντοπίσει και εκεί κάποιους στόχους, οι οποίοι όμως αποτελούν αυτή τη στιγμή εναλλακτικές περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, κανονικά έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης (28/12) ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Εκείνος δεν έκανε είναι ο Τσουβαλτσίδης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Τέλος, άμεσα θα τελειώσει και η μεταγραφη του Στέφαν Άντριτς. Ο Σέρβος αναμένεται εντός των ημερών με τον εκπρόσωπό του για να υπογράψει. Υπάρχει μία σκέψη μήπως πάει στις Σέρρες την Πέμπτη (29/12) για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, αλλιώς αυτό θα συμβεί με το νέο έτος.

Από το Blogger.