y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Τα «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» ξεκινούν το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα.

CINE ΣΕΡΡΕΣ, David Yates, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016),

Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ για τους Αμερικάνους), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων. Η ταινία αποτελεί το σεναριακό ντεμπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον κινηματογράφο, της οποίας τα πολυαγαπημένα βιβλία «Χάρι Πότερ» μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία του σινεμά. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται», γραμμένο από τον χαρακτήρα της, Νιουτ Σκαμάντερ.

Διάρκεια: 2h 13m
Είδος: Περιπέτεια | Οικογενειακή | Φαντασία
Σκηνοθεσία: David Yates
Ηθοποιοί: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol

Από Πέμπτη 17/11/2016 έως Τετάρτη 23/11/2016 στο Κινηματογράφο Κρόνιο στις Σέρρες
Ώρες προβολής: Καθημερινά δύο προβολές στις 19:00 και 22:00 μ.μ.


Επιμέλεια: SerresLand Team
Από το Blogger.