y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και ενόψει του αυριανού (15:00) φιλικού στην έδρα του Πανσερραϊκού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΟΚ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το φιλικό, στην οποία δεν βρίσκεται ο Γλύκος για λόγους αποφόρτισης, ο Λέοβατς ο οποίος επέστρεψε με ένα χτύπημα από την Εθνική Κροατίας αλλά και ο Στέφανος Αθανασιάδης καθώς έχει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χωρίς αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να οργανώσει μια φιλική αναμέτρηση προκειμένου η ομάδα να κρατηθεί σε ρυθμό εν όψει Φιορεντίνα κι ο Βλάνταν Ίβιτς να δοκιμάσει την ετοιμότητα των παικτών του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα πάει μέχρι τις Σέρρες προκειμένου το Σάββατο (19.11), στις 15:00 ν’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανσερραϊκό σε ένα ματς που θα έχει χαρακτήρα προπονητικού τεστ εν όψει Europa League.

Στην αναμέτρηση δεν θα συμμετάσχει για λόγους αποφόρτισης ο Παναγιώτης Γλύκος , ο Μάριν Λέοβατς που επέστρεψε από την Εθνική Κροατίας μ’ ένα χτύπημα στην ποδοκνημική κι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στα μαλακά μόρια του δεξιού γόνατου και θα υποβληθεί σε ειδική θεραπεία μ’ ενέσεις ενζύμων που θα τον αφήσουν εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο μέρες.

Η προπόνηση της Παρασκευής αφιερώθηκε στο επιθετικό κομμάτι και στα τελειώματα των φάσεων μέσα από μια σειρά ασκήσεων συνολικής επιθετικής λειτουργίας. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα κι από εκεί θ’ αναχωρήσει για Σέρρες».

Πηγή: sdna.gr
Από το Blogger.