y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Τριπλή δραστηριότητα ανέπτυξε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΟΧΥΡΟ ΙΣΤΙΜΠΕΗ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΧΥΡΟΥ ΙΣΤΙΜΠΕΗ,

Συμμετείχε με έκθεση φωτογραφίας στη Γιορτή Τσίπουρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σταρτσοβιτών και  Φίλων "Ο Αγιος Μηνάς"  στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, με φωτογραφίες από τις αναβιωτικές δράσεις που αναπτύχθηκαν κατά τα έτη 2014, 2015 και 2016 στο Οχυρό Ιστίμπεη. Περισσότεροι από 1000 επισκέπτες συμμετείχαν στην εκδήλωση!

Τριμελής αποστολή αποτελούμενη από τον Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Χρήστο Σκριτλή, τον έφορο υλικού κ. Νικόλαο Σκριτλή και το μέλος κ. Χρήστο Χαραλαμπίδη που περιηγήθηκαν και εξερεύνησαν μη επισκέψιμες στοές του Οχυρού Νυμφαίας. Παρευρέθηκαν δε και στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αγωνιστών του εν λόγω Οχυρού και πρόσφεραν αναμνηστική πλακέτα στον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Την ίδια ημέρα Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη κ. Αλέξανδρος Κοκκινίδης, Ναύαρχος Ψυχίατρος ε.α. ήταν ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), με θέμα την σημασία του ΟΧΙ στην έκβαση του Β΄ ΠΠ. Επίκεντρο της ομιλίας ήταν η Μάχη των Οχυρών.

Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.