y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Αλλεπάλληλες είναι οι εξελίξεις στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, μετά την τελευταία συνεδρίαση του σώματος την περασμένη Πέμπτη.Τις παραιτήσεις τους από το διοικητικό συμβούλιο κατέθεσαν ο κ. Γιώργος Παρασχάκης και οι κυρίες Ελισάβετ Αραβίδου, Κωνσταντίνα Βλάχου και Μαρίνα Λουτράδη, παρά το γεγονός ότι η τελευταία απουσίαζε από την συνεδρίαση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καλεί τα παραιτηθέντα μέλη να επανέλθουν και να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη για σήμερα στις 9.30 μ.μ. συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, τονίζοντας ότι η ομαδική παραίτηση δεν ισχύει.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Δ.Σ. καλούν τα μέλη που αποχώρησαν να επανέλθουν στην σημερινή συνεδρίαση, και να δώσουν ουσιαστικές λύσεις «κάτω από έναν εποικοδομητικό και ειλικρινή διάλογο», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά. «Παραμένουμε στην απόφασή μας και δεν θα προσέλθουμε στην συνεδρίαση.

Υποβάλαμε εκ νέου σήμερα ο καθένας μας ξεχωριστά τις παραιτήσεις μας» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών η Κων. Βλάχου, υποστηρίζοντας πως η παραίτηση των τεσσάρων έγινε για ουσιαστικούς λόγους, που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.