y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

«Με το δεξί» μπήκε ο Κισσαμικός στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, σε αναμέτρηση για την πρεμιέρα του 8ου ομίλου της διοργάνωσης, και «σκαρφάλωσε» με το... καλημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη χθεσινή «λευκή» ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ,

Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στους Κρήτες σημείωσαν ο Κίκε στο 30΄ και ο Θέος στο 75΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια, με τον Τιάγκο Σίλβα στο 10΄ και τον Κίκε στο 25΄, καθώς τα μακρινά σουτ αμφότερων έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «λιονταριών». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 παίκτες στο 44΄, λόγω αποβολής του Μαφουτά με δεύτερη κίτρινη, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων, αν και είχε ήδη «κιτρινιστεί» μια φορά, εμπόδισε αντίπαλο να εκτελέσει γρήγορα φάουλ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (66΄ Στέβιτς), Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης (37΄ λ. τρ. Τσιμίκας), Χατζηδημητρίου, Μαφουτά, Τσούτσης, Κάκκο (46΄ Κανούλας).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μάντζης, Γκούμας, Παγώνης, Βλάχος (69΄ Θέος), Παντελάκης, Τιάγκο Σίλβα (78΄ Μάριο Μαρτίνεθ), Κίκε (77΄ Τσερκέζος), Σταθάκης.

Πηγή: in.gr
Από το Blogger.