y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΦΙΛΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Στο όγδοο φιλικό του παιχνίδι για φέτος ο Πανσερραϊκός «πλήρωσε» την αστοχία του στην επίθεση και τα λάθη στην άμυνα του. Κι όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο με ποιοτικούς παίκτες που έχουν παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ και Β εθνική τότε αυτά τα… «πληρώνεις».

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τους δύο βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς, το Γιάννη Βοσκόπουλο (για προσωπικούς λόγους απουσίαζε) και τον Αλέξανδρο Παπατζίκο (παραμένει τραυματίας) με τους Καψάλη και Τζέσι Φουσού να τους αντικαθιστούν. Δεξιά ξεκίνησε ο Στέβιτς, αριστερά ο Ιωαννίδης, με αμυντικούς χαφ του Σιάκκα και Ρούτση και 10αρι τον Στέργιο Τσιμίκα. Στις πτέρυγες ήταν ο Κάκκο και ο Τσούτσης και στην κορυφή ο Μαφουτά. Πρόσωπο του αγώνα ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκος Κουσκουνάς που πέτυχε και στα δύο γκολ των Τρικάλων.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης): Μέλκας(46ο  Ντουπρέ), Στέβιτς(69ο  Τσουβαλτσίδης), Ιωαννίδης, Τζέσι Φουσού (73ο  Τσελεπίδης), Καψάλης, Σιάκκας(63ο  Χατζηδημητρίου), Κάκκο(62ο  Γκατσέσα), Ρούτσης(88ο  Κτιστόπουλος), Τσούτσης (78ο Τάντιτς), Τσιμίκας, Μαφουτά

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης(73ο  Ίλιτς), Σερτζίνιο, Κουσκουνάς(80ο  Λεάντρο), Στεφάνοβιτς(80ο  Στογιάνοβιτς), Μίνγκας(67ο  Γιαννιτσάνης)

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Αδικούμε τον εαυτό μας»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να αδικούμε τον εαυτό μας. Στο α’ ημίχρονο μας έλειπε πολύ ο αγωνιστικός ρυθμός, ήμασταν δηλαδή ένα χρόνο πίσω από αυτό που θέλω να παίζουμε, είχαμε αργές πάσες και αργές σκέψεις. Στο β’ ημίχρονο νομίζω άλλαξαν τα πράγματα. Είχαμε αγωνιστικό ρυθμό, μέτρησα περίπου 12 τελικές προσπάθειες αλλά δυστυχώς μόνο ένα γκολ και ο αντίπαλος με δύο τελικές προσπάθειες κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Αυτά νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίσουν και όσον αφορά την τελική προσπάθεια θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη πίστη, για να μπορούμε να τελειώνουμε με γκολ τις ευκαιρίες. Θα πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα γιατί τα δύο γκολ που δεχθήκαμε θεωρώ ότι ήταν ίδια περίπτωση όπως στο ματς με τη Χρυσούπολη και αυτό είναι που με προβληματίζει δηλαδή η άμυνά μας ήταν ψηλά και τα δεχθήκαμε στην πλάτη μας. Όσον αφορά την επιθετική μας λειτουργία, πιστεύω ότι έχουμε θέμα στο να μεταφέρουμε τη μπάλα στην περιοχή, ενώ βγαίναμε σωστά από τα άκρα οι σέντρες μας ήταν άστοχες».

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.