y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Οι 15 προσθήκες της καλοκαιρινής περιόδου, οι δυο προωθήσεις και οι 10 παραμονές παικτών από την περσινή σεζόν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ,

Οι διοικητικές εξελίξεις και οι συζητήσεις για την «επόμενη μέρα» του Πανσερραϊκού το πρόσφατο καλοκαίρι είναι γεγονός ότι διαδραμάτισαν ανασταλτικό παράγοντα στο γεγονός να στηθεί γρήγορα μία ομάδα. Υπήρξε όντως καθυστέρηση. Ωστόσο, ο νέος Πανσερραϊκός είναι πλέον έτοιμος.

Πολλές αλλαγές, αποχωρήσεις και προσθήκες στο ρόστερ με νέο τεχνικό φυσικά στο τιμόνι. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης επέστρεψε στις Σέρρες, αυτή τη φορά, όμως, για τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα των Σερρών θέλει πρωτίστως να αποφύγει τις περιπέτειες και να πραγματοποιήσει μία χρόνια προσέγγισης των υψηλών θέσεων.

Τα «λιοντάρια» απέκτησαν 15 παίκτες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ δυο νεαροί προωθήθηκαν από την ομάδα των νέων (Κασίμης και Μαυρίδης). Επίσης, δέκα παίκτες παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει ένας σημαντικός κορμός.

Το γεγονός ότι το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου δίνει την ευκαιρία στον Διλμπέρη να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του. Ηδη, έχουν γίνει δυο φιλικά παιχνίδια με Δόξα και Ηρακλή. Τα «λιοντάρια» έχουν δείξει καλό πρόσωπο και ανοδική πορεία μέχρι στιγμής στα φιλικά, που έχουν αγωνιστεί και φιλοδοξούν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Αρχής γενομένης από την επομένη αναμέτρηση στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, που δεν έχει εντυπωσιάσει με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Επόμενος αντίπαλος, λοιπόν, είναι ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, τη στιγμή που γίνονται προσπάθειες να κλειστεί ένα ακόμη τεστ, με την Καλλονή στη Μυτιλήνη την προσεχή Τετάρτη. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης φαίνεται, πως επιλέγει συνειδητά δυνατούς αντιπάλους, προκειμένου η ομάδα του Πανσερραϊκού, να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οσο για το ρόστερ; Οι Ντουπρέ, Μαφουτά και Φουσού είναι οι τρεις Γάλλοι, που αποκτήθηκαν, ενώ οι Τάντιτς, Γκατσέσα και Στέβιτς είναι οι Βαλκάνιοι του Πανσερραϊκού. Τέσσερις παίκτες πήρε ως δανεικούς από τον ΠΑΟΚ ο Πανσερραϊκός και αυτοί είναι οι Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Κάκκο και Τσελεπίδης.

Συν τοις άλλοις, ο Τσούτσης επέστρεψε κι αυτός σε γνώριμο περιβάλλον, ενώ ο Χατζηδημητρίου έπαιζε στον Γάζωρο, αν και ήταν πέρσι στην Καλλονή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Τσουβαλτσίδη, που επίσης ήταν στον Εθνικό, αν και ήρθε από τα Χανιά, που ήταν ο τελευταίος προορισμός του πριν συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό. Οι Λατινόπουλος και Κανούλας αποτελούν επίσης προσθήκες της ομάδας, ενώ οι Μέλκας, Παπατζίκος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Καψάλης, Ανδρέου, Τσομαχασβίλι παρέμειναν και φέτος. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης προσανατολίζεται να ξεκινήσει με 4-2-3-1, έχοντας παίκτες για κάθε θέση, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Παναγιώτης Διλμπέρης
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: 4-2-3-1

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ηλίας Μέλκας, Αντονι Ντουπρέ, Βασίλης Κασίμης

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Ντούσαν Στέβιτς, Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης ,Βλάσης Λατινόπουλος

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Γιώργος Ιωαννίδης, Νίκος Τσομαχασβίλι

ΣΤΟΠΕΡ
Γιάννης Βοσκόπουλος, Τιμόθεος Τσελεπίδης
Αλέξανδρος Παπατζίκος, Στέλιος Καψάλης

ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ
Τζέσι Λάντο Φουσού, Γιώργος Σιάκκας
Αριστοτέλης Παναγιωτίδης, Χρήστος Ρούτσης
Στέργιος Τσιμίκας, Ανδρέας Ανδρέου

ΔΕΞΙ ΧΑΦ
Ματίγια Τάντιτς, Γιώργος Κάκκο

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ
Αλέξανδρος Τσούτσης, Λουί Μαφουτά

ΔΕΚΑΡΙ
Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Γιώργος Κτιστόπουλος

ΕΠΙΘΕΣΗ
Θανάσης Κανούλας, Νικόλα Γκατσέσα, Ηλίας Μαυρίδης

Δημήτρης Μπασμπαρέλας | Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.