y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ανταποκρίνεται έμπρακτα στο κάλεσμα της διοίκησης για αγορά διαρκείας ο κόσμος του Πανσερραϊκού, μετά από ένα… περιπετειώδες καλοκαίρι αβεβαιότητας και αλλαγών και την παράσταση κλέβουν τα πανέμορφα κορίτσια που προωθούν τις κάρτες στην αγορά των Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Αν δείτε δυο απίστευτα χαμόγελα που διώχνουν ως και την μουντάδα της σημερινής συννεφιάς να σας πιάνουν κουβέντα σήμερα στην αγορά της πόλης ακούστε τα…τα κορίτσια μας ειναι που θα προωθουν διαρκείας μέσα στην αγορά των Σερρών! #Αγάπη_Διαρκείας».

Χθες η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με άλλες αναρτήσεις ενημέρωσε: «Τα Διαρκείας είναι εδώ και η ζήτηση είναι άκρως ικανοποιητική! #Αγάπη_Διαρκείας». Επίσης, ο Σ.Φ. Πανσερραϊκού Che Guevara παρέλαβε απ’τα γραφεία των «λιονταριών» τα εισιτήρια διαρκείας μέσω του προέδρου του κ.Καδή. Τα μέλη του θα μπορούν να τα προμηθευτούν απ’ τα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Μεραρχίας 93.

Άλλωστε, εκτός από την ηθική υποστήριξη σε ένα κατάμεστο… λάκκο λεόντων (από την πρεμιέρα με τον Πανελευσινιακό κιόλας) για τη νεανική ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη (μέσος όρος ηλικίας μόνο 21.5!), χρειάζεται έμπρακτη αρωγή και χείρα βοηθείας η διοίκηση του Χρήστου Κοράκη, που φιλότιμα και… εθελοντικά έσωσε την παρτίδα μπροστά στο αδιέξοδο του καλοκαιριού και η… τσέπη των παραγόντων και τα ταμεία της ομάδας έχουν συγκεκριμένη «στάθμη».


Θεόφιλος Ψυχογιός | Πηγή: arenafm.gr
Από το Blogger.