y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Ταχύτητας µοτοσικλετών με τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2016.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΣΕΡΡΕΣ, ΜΑΚΗΣ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ,

Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών στο αυτοκινητοδρόμιο στις Σέρρες διοργανώνει τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος στον οποίο θα αγωνιστεί ο αναβάτης Μάκης Λιαρόπουλος από την Τρίπολη.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, ο Μάκης θα λάβει μέρος στον αγώνα ταχύτητας έχοντας κάνει μια πολύ δυνατή προετοιμασία με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει μια καλή θέση.

Ο αναβάτης από την Τρίπολη θα αγωνιστεί με μια Yamaha R6 και τον αριθμό 99 στον αγώνα στις Σέρρες και στην κατηγορία OPEN με στόχο να κάνει μια δυνατή εμφάνιση δίχως κάποια πτώση και να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που είναι στα Μέγαρα στις 15-16 Οκτωβρίου στον οποίο κυνηγά μια θέση στο βάθρο.

O Μάκης, έχοντας πάθος και θέληση να κυνηγήσει τα όνειρά του, σε συνεργασία με τον προπονητή του Μάριο Ταγκλή δημιούργησαν την Αγωνιστική Ομάδα Arcadians Racing Team με την οποία συμμετέχουν στους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο αναβάτης από την Τρίπολη είναι η ΟΡΕΝ στην οποία αγωνίζονται  μοτοσικλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για τις κατηγορίες superbike, supersport & stocksport (καθώς και µοτοσικλέτες µε έγκριση τύπου δρόµου, κυβισµού 400-1450 κ.εκ) οποιασδήποτε χρονιάς και με ελευθερία βελτιώσεων στο πλαίσιο ή και στον κινητήρα, ελαστικά εγκεκριμένα για χρήση δρόμου. 
Οι αθλητές που μπορούν να συμμετάσχουν είναι από 16 ετών και άνω για μοτοσικλέτες από 400 έως 675 κ.ε. και 2/κύλινδρες έως 750 κ.ε.,4Τ και αθλητές 18 ετών και άνω για μοτοσυκλέτες από 400 έως 1450 κ.ε. – µπλε φόντα, λευκοί αριθµοί. Τα κατώτατα ηλικιακά όρια µειώνονται κατά 1 έτος σε περίπτωση αθλητή καταταγµένου  βαθµολογικά σε αγώνισμα (μοτοσικλέτας) κυκλικής διαδροµής (ελάχιστο όριο η συµµετοχή σε 3 αγώνες).

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αναβάτη και καλούς χρόνους!

Πηγή: arcadiaportal.gr
Από το Blogger.