y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Αυτή η ομάδα βγάζει πάθος και υγεία! Αυτό αντιλήφθηκαν όλοι όσοι ήταν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για να δουν τα Λιοντάρια να υποτάσουν πολύ πιο εύκολα απ'οτι δείχνει το τελικό σκορ,που κολακεύει, τον Ηρακλή και να τον κάνουν μια χαψιά μαζί με το ρόπαλο του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Αν κάποιος δεν ήξερε τι κατηγορίες παίζουν οι δύο ομάδες και στο τέλος του παιχνιδιού έκανε μαντεψιά αυτή θα ήταν τελείως αντίθετη με την πραγματικότητα.

Μόλις δεύτερο φιλικό για την ομάδα που ακόμα εντάσσει παίκτες στο κλιμα και στις τακτικές του προπονητή, κόντρα σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας που ξεκίνησε το παιχνίδι με την βασική ενόψει νέας σεζόν (που ξεκινάει σε μια βδομάδα) εντεκάδας της με μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες και πολλά φιλικά στα πόδια της και όμως τα Λιοντάρια δείχνουν μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της εποχής συνοχή και ομοιογένεια. Πολλές λύσεις σε πολλές θέσεις που θα αποτελέσουν ευχάριστοι πονοκέφαλοι για τον Παναγιώτη Διλμπέρη σε μια μακριά χρονιά 34 αγωνιστικών.

Με πάρα πολύ χαμηλό μέσο ορο ηλικίας σε μια κατηγορία που η πλειοψηφία των ομάδων αποτελείται από βετεράνους και γυρολόγους ο Πανσερραϊκός βαδίζει σε άλλο μονοπάτι με τα ταλέντα που έχει συγκεντρώσει είτε από τις φημισμένες ακαδημίες του είτε από το σκάουτινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό και δίνει μια ξεχωριστή νότα και παίζει με τρομερή πίεση στον αντίπαλο και φαντασία στην επίθεση. 

Ο Αγώνας 

Στην πρώτη επικίνδυνη φάση του παιχνιδιού ο Ηρακλής σκοραρε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 12ο λεπτό με τον Πασά που κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού και έσκαψε τον Ντουπρέ που γλίστρισε στην αρχή της εξόδου του.

Από εκεί και πέρα το γήπεδο έγειρε με τον Πανσερραϊκό να πιέζει και να απαντάει 8 λεπτά αργότερα στο 20ο λεπτό με τον Κάκκο που εκμεταλεύτηκε άρτια την παράλληλη μπαλιά του Μαφουτά που έκανε ότι ήθελε σήμερα στο γήπεδο στο οποίο 3 λεπτά αργότερα αφησε άγαλμα τον προσωπικο του αντίπαλο και με όμορφο σουτ λίγο έξω απτην περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Περνίς. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την διαφορά οτι Ηρακλής αυτή την φορά βρήκε δοκάρι και όχι δίχτυα στην πρώτη φάση της επανάληψης με τον Περόνε.

Και κάπου εκεί ήρθε το 64ο λεπτό όπου ο Μαφουτα καλπάζοντας μπηκε στην περιοχή του Ηρακλή απ'τα αριστερά...γύρισε δυνατά την μπάλα στην μικρή περιοχή και αυτή βρήκε τον Ιντζόγλου και κατέληξε στα δίχτυα!

Η συνέχεια του παιχνιδιού κύλησε ανούσια και απ'τις δύο ομάδες που έκαναν πάρα πολλές αλλαγές σε παίκτες που οι προπονητές τους ήθελαν να τους δώσουν ευκαρίες και να τους δούνε σε καταστάσεις που δεν υπάρχουν στις προπονήσεις. Μια ατομική ενέργεια του πρώην Λιονταριού του Λεοζίνιο στο 90ο λεπτό με ένα επικινδυνο σουτ που κατέληξε λιγο άουτ έριξε την αυλαία του παιχνιδιού που γέμισε χαμόγελα και υποσχέσεις στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο αλλά και στα μέλη της ομάδας και του τεχνικού τιμ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ντούμπρε, Μαφουτα, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Κάκο, Παπατζίκος, Ρούτσης, Σιάκκας, Τσουβαλτσίδης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου.
Αναπληρωματικοί: Μέλκας, Γκασένγκα, Ταντιτς, Ανδρέου, Κάνουλας, Καψάλης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Τσελεπίδης, Τσιμικάς, Τσομαχασβίλι
ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς,Στάμου, Αγγελοπουλος, Πασάς, Κυριακίδης, Λεοζίνιο και Περόνε
Αναπληρωματικοί: Χουάντερσν, Ρούσσος, Κούρος, Βοσνακίδης, Ιντζόγλου, Κυνηγόπουλος, Μπικιάρης, Μπαρέττας, Αμαραντιδης και Δούμτσιος

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.