y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού για να κλείσουν το ρόστερ  πριν την Τρίτη 16 Αυγούστου, ημέρα  που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει… φωτιά με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο των επαφών σε συνεργασία με τον Ανδρέα Σαββίδη.

Επιστροφή Αλέξανδρου Τσούτση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Η πιο πρόσφατη μεταγραφή του Πανσερραϊκού είναι ο Αλέξανδρος Τσούτσης. Ο 24χρονος επιθετικός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό σχολιάζοντας στο facebook «σαν να μην πέρασε μια μέρα». 

Ο Τσούτσης γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1991 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1,78. Έχει 107  συμμετοχές στην Φούτμπολ Λιγκ με 11 γκολ. Ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες του Εθνικού, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια σε Γλυφάδα, Πανσερραϊκό (την περίοδο 2012-13 με 30 συμμετοχές και 4 γκολ), Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλων Καλαμαριάς και πέρυσι στα Χανιά (30 αγώνες, δύο γκολ).

Παραμένει ο Ιωαννίδης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ο Γιώργος Ιωαννίδης ήταν διακαής πόθος και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Χρήστου Κοράκη και του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο 28χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τα «λιοντάρια» και αναμένεται να είναι μια πολύτιμη μονάδα στους «κόκκινους» (από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του συλλόγου έχοντας αγωνιστεί σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό ενώ υπήρξε διεθνής με την εθνική νέων το 2007 όταν ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες της ομάδας, που έφτασε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  της ίδιας χρονιάς, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την Ισπανία, καταλαμβάνοντας τελικά τη 2η θέση.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής  ήταν μέσα στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης που ανέδειξε η UEFA. Από το 2008 έως το 2010 που είχε δικαίωμα συμμετοχής, αγωνίστηκε με την εθνική Ελπίδων 12 φορές, σημειώνοντας και ένα γκολ). Ο Ιωαννίδης αγωνίστηκε πέρυσι σε 29 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ.

Αυτοί που έμειναν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στον Πανσερραϊκό από πέρυσι είναι οι Μέλκας, Σιάκκας, Παπατζίκος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Ανδρέου, Τσιμίκας και Τσομαχασβίλι.

Έρχεται και ο Τσουβαλτσίδης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Στην πρώτη του Πανσερραϊκού αναμένεται να δώσει το παρών και ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης με τον 23χρονο δεξιό οπισθοφύλακα (11.02.93) να έχει συμφωνήσει με τα «λιοντάρια».

Ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 με την Κόρινθο στη Γ εθνική (16 συμμετοχές 2 γκολ) και το 2013 μετακόμισε στις Σέρρες και στον Εθνικό Γαζώρου όπου σε δύο χρονιές έπαιξε σε 36 παιχνίδια. Την περσινή περίοδο ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού (16 αγώνες).

Έρχονται Γάλλοι ποδοσφαιριστές και Καζναφέρης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,
Ο τελευταίος Γάλλος που φόρεσε τα κόκκινα ο Φλοριάν Λουκινί
Από την ποδοσφαιρική αγορά της Γαλλίας θα «ψωνίσει» ο Πανσερραϊκός αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναμένονται σήμερα Κυριακή να φτάσουν στην Ελλάδα τρεις Γάλλοι ποδοσφαιριστές (τερματοφύλακας, 10αρι και επιθετικός) για λογαριασμό των «λιονταριών».

Βέβαια έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις κι άλλων παικτών, που τα ονόματα τους βρίσκονται στη λίστα του Παναγιώτη Διλμπέρη και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν άμεσα. Πρόθεση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού είναι μέχρι την Τρίτη να έχουν κλείσει άλλοι δυο-τρεις παίκτες. Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο 29χρονος μέσος Κώστας Καζναφέρης (Άρης, Πλατανιά, Εργοτέλης).

Στην πρώτη και ο Τάντιτς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,
Ο αδελφός του Τάντιτς (με την πράσινη φανέλα) έρχεται στον Πανσερραϊκό
Στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στη λίστα του Παναγιώτη Διλμπέρη για την προετοιμασία στη Βουλγαρία (η ομάδα θα πάει στον Μπάνσκο στις 18 Αυγούστου) θα βρίσκεται και αυτό του Τάντις.

Όχι του Μπόζινταρ αλλά του αδελφού του, του Ματία Τάντιτς (Matija Tadic), ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερβικού ποδοσφαίρου. Ο Ματία Τάντιτς γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1997, έχει ύψος 1.73 και βάρος 63 κιλά, αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια κι έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας (u16 και u17).

Δανεικοί από τον ΠΑΟΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό τεσσάρων ποδοσφαιριστών έχουν κάνει οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού.  Οι Γιώργος Κάκο, Παναγιώτης Παναγιωτίδης,  Τιμόθεος Τσελεπίδης και Γιώργος Κτιστόπουλος θα βρίσκονται την Τρίτη στην πρώτη συγκέντρωση του Πανσερραϊκού.

O Γιώργος Κάκκο αγωνίζεται ως ακραίος μέσος, είναι 19 ετών και πέρσι είχε 6 γκολ σε 15 αγώνες. Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης  γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1998 στη Γερμανία, στο Dysseldorf, ήρθε στην Ελλάδα και το 2012 βρέθηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, έχει καλές σωματικές προδιαγραφές και είναι αριστεροπόδαρος. Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης είναι κεντρικός αμυντικός (20 χρονών – 1,84 μ.) και είχε 21 αγώνες με 1 γκολ στο τελευταίο πρωτάθλημα νέων της Super League. Ο 20χρονος Γιώργος Κτιστόπουλος, είναι ο τελευταίος που έκανε το δρομολόγιο Χαριλάου – Τούμπα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έγινε επαγγελματίας στον Άρη, παρά τις εισηγήσεις, που υπήρχαν και τον πήρε τον ΠΑΟΚ. Ο Κτιστόπουλος ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πήγε στον Άρη, αλλά οι κίτρινοι τον έχασαν, αφού δεν φρόντισαν να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Βλάνταν Ίβιτς τον είδε στα παιχνίδια που έπαιξε η Κ20 του ΠΑΟΚ με τον Άρη και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο 18χρονος είναι επιτελικός μέσος κι έχει ύψος 1.84.

Παίκτες από την ομάδα Νέων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα πάρει στην προετοιμασία μαζί του έξι με επτά παίκτες από την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού. Ο 42χρονος προπονητής θα δει τους παίκτες στις προπονήσεις και θα αποφασίσει ποιοι θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Άλλωστε ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού στις πρώτες του δηλώσεις στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών είχε επισημάνει ότι πρόθεση του είναι να δώσει προτεραιότητα στο Σερραϊκό στοιχείο αν κι αυτό έχει τις δυσκολίες του με τις υπάρχουσες συνθήκες. «Να μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την εντοπιότητα όσο γίνεται περισσότερο έτσι ώστε να υπάρχει και αυτό το κίνητρο που δίνει το να είσαι Σερραίος και να αγωνίζεσαι στον Πανσερραϊκό. Η εντοπιότητα είναι κάτι που με απασχολεί, είναι το  πρώτο  κριτήριο, βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλη κλίμακα σε αυτό το χρονικό σημείο» είχε πει στην συνέντευξη του ο 42χρονος προπονητής.

Εργομετρικά πριν την πρώτη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Οι παίκτες που ανανέωσαν ξεκίνησαν τα εργομετρικά για να είναι έτοιμοι στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν φέτος συνεργασία με το κέντρο φυσικοθεραπείας-εργομετρίας του Κωστή Σιδηρόπουλου, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της μετακίνησης στην Θεσσαλονίκη όπως γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.