y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σε μια εβδομάδα οι οριστικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του Πανσερραϊκού – Και τρίτη πρόταση στο τραπέζι


Ρευστό παραμένει το τοπίο στα διοικητικά – ιδιοκτησιακά του Πανσερραϊκού, καθώς οι στο προχθεσινοβραδινό δ.σ. δεν ελήφθη κάποια συγκεκριμένη απόφαση ως προς το ποια από τις προτάσεις των υποψηφίων επενδυτών θα προκριθεί.

Συγκεκριμένα, όπως λένε στις Σέρρες οι οριστικές αποφάσεις τοποθετούνται χρονικά για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου στο μεσοδιάστημα να υπάρξει ο χρόνος να γίνουν πιο ολοκληρωμένες επαφές και να μελετηθούν πιο προσεκτικά οι προτάσεις. «Είπαμε να αφήσουμε να περάσει μια εβδομάδα ακόμη, για να γίνει πιο σωστή η μελέτη», λένε χαρακτηριστικά στις τάξεις της διοίκησης.

Και τρίτη πρόταση στο τραπέζι

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως εκτός από το ενδιαφέρον του Χάρη Κουτσούρη και την πρόταση του επιχειρηματία που συζητά ο Παναγιώτης Χαλκίδης, υπήρξε αναφορά και για μια τρίτη πρόταση.

Γι’ αυτήν δεν έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστά στοιχεία, παρά μόνο ότι πρόκειται για Έλληνα μη Σερραίο επιχειρηματία. Και αυτή η περίπτωση, όπως οι δύο προηγούμενες, πρέπει να αναλυθούν διεξοδικά από τους διοικούντες την ΠΑΕ προκειμένου να ληφθεί στο τέλος η πιο σωστή απόφαση.

Η στάση Κουτσούρη

Πώς βλέπει, όμως, η πλευρά Κουτσούρη τα τεκταινόμενα και την απόφαση για μετάθεση των εξελίξεων για μια εβδομάδα; Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις Σέρρες, δεν τίθεται θέμα υπαναχώρησης του Κερκυραίου επιχειρηματία. Αντιθέτως, ο Χάρης Κουτσούρης εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει συνεχίζοντας τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις του με τους διοικούντες τη σερραϊκή ΠΑΕ.

«Τυπικό το θέμα της αδειοδότησης»

Την ίδια στιγμή, θέμα προέκυψε με τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ. Στις τάξεις της ΠΑΕ αποδίδουν την αρνητική απόφαση στην καθυστέρηση του δήμου να στείλει το έγγραφο μίσθωσης του δημοτικού σταδίου στη σερραϊκή ΠΑΕ και θεωρούν πως είναι τυπικό το θέμα και θα διορθωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Για το θέμα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Σχετικά με την μη χορήγηση αδειοδότησης της ομάδας μας από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ και προς αποφυγή πρόωρων συμπερασμάτων με λανθασμένο περιεχόμενο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τον κάθε αγνό Σερραίο φίλαθλο ότι ο λόγος που δεν αδειοδοτήθηκε ή ομάδα μας, είναι καθαρά διαδικαστικός και υπαίτιοι δεν είμαστε σε καμία περίπτωση εμείς. Το θέμα έχει να κάνει με την μη αποστολή του εγγράφου της μίσθωσης του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, το θέμα θα διευθετηθεί ομαλά στην έφεση που θα εξεταστεί στο δευτεροβάθμιο όργανο».

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.