y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Λειτουργικά είναι από το πρωί της Πέμπτης τα διόδια του Προμαχώνα, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων για κινητοποιήσεις κανένα πρόβλημα δεν σημειώθηκε τις πρώτες ημέρες τις πιλοτικής λειτουργίας των σταθμών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ,

Η δέσμευση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη για οριστική επίλυση του προβλήματος, με την έκδοση κάρτας για δωρεάν και απεριόριστες διελεύσεις στους κατοίκους των ακριτικών κοινοτήτων, «μαλάκωσε» προς το παρόν τις αντιδράσεις τους.

Ήδη οι ιδιοκτήτες οχημάτων από τον Προμαχώνα και το Άγκιστρο επισκέπτονται τον Δήμο Σιντικής για να λάβουν την βεβαίωση ελεύθερης διέλευσης διοδίων μέχρι την έκδοση κάρτας ελεύθερης διέλευσης.

20 Ελεύθερες διελεύσεις

Η εταιρία, πάντως, εμμένει στην πρότασή της για την έγκριση μόνο 20 ελεύθερων διελεύσεων το μήνα για τους κατοίκους των επίμαχων περιοχών και 40 διελεύσεων για τους εργαζόμενους και προσανατολίζεται στη λειτουργίας παράπλευρου δρόμου νοτίως των διοδίων και προέκτασής του στο ύψος που βρίσκεται το μοναδικό φαρμακείο της περιοχής.

Για το λόγο αυτό, οι κάτοικοι των ακριτικών κοινοτήτων παραμένουν σε διαρκή αγωνιστική αφύπνιση καθώς αντιδρούν έντονα στο σενάριο να είναι αναγκασμένοι να καταβάλουν τέλη για να πάνε στα σπίτια και τις δουλείες τους. Στο πλευρό των κατοίκων-εργαζομένων και το Εργατικό Κέντρο Σερρών που με ενέργειες του είχε ζητήσει την εξαίρεση των εργαζομένων από την υποχρέωση.

Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.