y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά τα νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν στην διοίκηση και θα αποτελέσουν τους συμπαίκτες των νυν μελών που βάζουν τα χρήματα τους στην ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Arena Press» ο ένας εκ των δύο είναι ο Χάρης Κουτσούρης, του οποίου το όνομα σιγοψιθυρίζεται τις τελευταίες ημέρες στις Σέρρες.


Ο Κερκυραίος παράγοντας, κατασκευαστής στο επάγγελμα και με δραστηριότητα κυρίως στον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων, είναι αρκετά γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου με τα όσα έχει καταφέρει τόσα χρόνια στο νησί του Ιουνίου, καθώς πήρε την Κασσιόπη από το τοπικό πρωτάθλημα και κατάφερε να την φτάσει ως την Football League, ενώ πιστώνεται και την άνοδο της Κέρκυρας στην Σούπερ Λιγκ μετά τη συγχώνευση των δύο ομάδων, καθώς ήταν πρόεδρος στην τότε ΠΑΕ.

Επιπροσθέτως ασχολήθηκε ενεργά και κυρίως ως χρηματοδότης και με τον ΑΟ Τρίκαλα, επαναφέροντας την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

Χωρίς αμφιβολία το προφίλ του, το παρελθόν του αλλά και κάποια πρόσωπα που τον συνδέουν με τις Σέρρες ταιριάζουν απόλυτα στα όσα ανέφεραν πριν από ημέρες οι Σερραίοι παράγοντες σκιαγραφόντας τις επικείμενες συνεργασίες τους.

Πηγή: mikriliga.com
Από το Blogger.