y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πολλά ευχάριστα νέα μας επιφύλασσε το διεθνές τουρνουά Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο. Η ελληνική αποστολή στο πολύ δύσκολο international που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο εξασφάλισε δύο μετάλλια, επισφραγίζοντας έτσι την πολύ σκληρή και συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας στο Μπάντμιντον.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ,

Στο διπλό ανδρών οι Γιώργος Γαλβας και Παναγιώτης Σκαρλάτος αφού ξεπέρασαν όλους τους… “εμφυλίους” αντιμετώπισαν στους “8” τους Πάνεφ/Γιανακίεφ (Βουλγαρία). Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι οι αθλητές μας νίκησαν με 2-0 (25-23, 21-16) και πανηγύρισαν την είσοδό τους στα ημιτελικά. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει αγώνας για την 3η θέση, εξασφάλισαν από το πρωί το μετάλλιο. Το απόγευμα οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν τους Μποϊτσίνοφ – Σισόφ (Βουλγαρία) για μία θέση στον τελικό.

Στο διπλό Γυναικών οι Αριστέα Αποστολίδου και Ειρήνη Γκουγκλέρη με πολύ αξιόλογες εμφανίσεις έφτασαν έως τα ημιτελικά. Στο καθοριστικό παιχνίδι των προημιτελικών το ελληνικό δίδυμο επικράτησε σε έναν πολύ αμφίρροπο αγώνα με 2-1 σετ (21-15, 15-21, 21-16 )  των Ιωάννα Καρέτσα και Σίλιτς (Λευκορωσία). Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τις Γιάεγκερ – Σελι (Γερμανία), για την πρόκριση στον τελικό. Οι διεθνείς μας έχουν ανεξαρτήτου αποτελέσματος έχουν εξασφαλίσει ένα μετάλλιο, καθώς δεν προβλέπεται μικρός τελικός.

Στην πολύ πετυχημένη διοργάνωση στο Σιδηρόκαστρο έχουν λάβει μέρος 110 αθλητές και αθλήτριες, ενώ στο πλευρό του ελληνικού Μπάντμιντον βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες.

Πηγή: sportsland.gr
Από το Blogger.