y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ανατροπή δεδομένων στον Πανσερραϊκό, καθώς όλοι οι διοικούντες αποφάσισαν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά – Δερμιτζάκης ο «εκλεκτός» για προπονητής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ,

Πραγματοποιήθηκε, τελικώς, χθες το πρωί το πολυαναμενόμενο διοικητικό συμβούλιο του Πανσερραϊκού με θετικές εξελίξεις όσον αφορά τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο λόγος για την κοινή απόφαση όλων των μελών της νυν διοίκησης να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν, αφήνοντας στην άκρη τυχόν ενστάσεις αλλά και απογοητεύσεις προέκυψαν κατά τη διάρκεια της φετινής προσπάθειας.

Πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη όσον αφορά τον σύλλογο, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες περί πρόθεσης ορισμένων μελών να αποχωρήσουν.

Τελικώς, όμως, όλοι προέταξαν το συμφέρον του Πανσερραϊκού και την αγάπη τους προς τον σύλλογο, αποφασίζοντας να στηρίξουν και τη νέα προσπάθεια είτε από διοικητική θέση, είτε και εξωδιοικητικά.

Συζητήσεις για «συμπαίκτες»

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με υποψήφιους, οι οποίοι θα συνδράμουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια. Λευτέρης Ανδρέου και Χρήστος Κοράκης ηγούνται των προσπαθειών στο συγκεκριμένο κομμάτι και αυτό που προκύπτει είναι πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Στις Σέρρες αισιοδοξούν πως σύντομα θα ευοδωθούν οι προσπάθειες και ο Πανσερραϊκός θα εμφανιστεί διοικητικά αλλά και οικονομικά ενισχυμένος.

Είναι γεγονός, πάντως, πως από την εξέλιξη των επαφών θα καθοριστεί και η μορφή του νέου διοικητικού σχήματος, καθώς και ο ακριβής ρόλος όλων των παλιών μελών που, όπως προαναφέρθηκε, παραμένουν ενόψει και της νέας χρονιάς.

Προ των πυλών ο Δερμιτζάκης

Οι διοικητικές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τους νυν διοικούντες να κάνουν τα πρώτα βήματα σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Βασικό μέλημα αποτελεί η απόκτηση προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός είναι ο διακαής πόθος των νυν διοικούντων και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις με τους διοικούντες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών.

Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα από το να δώσουν τα χέρια, κάτι που εκτός απροόπτου θα γίνει και τυπικά την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης θήτευσε στη Super League από τους πάγκους των Πανθρακικού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Εργοτέλη, ενώ τελευταίος του σταθμός αποτέλεσε η Κύπρος και ο Ερμής Αραδίππου.

Από εβδομάδα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και ο αγωνιστικός σχεδιασμός σε επίπεδο ρόστερ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει ο περσινός βασικός κορμός και προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις, αφού οι διοικούντες δεν θέλουν να χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος. Όπως προκύπτει, λοιπόν, από Δευτέρα ξεκινούν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ.

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.