y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Σε οριστικό ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις της Γερμανικής εταιρείας Deutsche Fussball Invest με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, Deutsche Fussball Invest, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο επενδυτής που είχε συμφωνήσει με τη Γερμανική εταιρεία να χρηματοδοτήσει την αγορά του πακέτου των μετοχών της Σερραϊκής ΠΑΕ, ουσιαστικά έκανε πίσω, αφού ήθελε να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο για να καταβάλει τα χρήματα. Έτσι απομακρύνθηκε το ένα από τα τρία σενάρια που θα εξετάσουν οι παράγοντες του Πανσερραϊκού στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Το πιο πιθανό είναι, όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, να «προκριθεί» η κίνηση του Χρήστου Κοράκη, ο οποίος έχει έρθει σε μια πρώτη συμφωνία με δύο επιχειρηματίες εκτός Νομού Σερρών ενώ στην προσπάθεια του θα έχει δίπλα του τους Γιώργο Κουρτίδη και Άκη Τρέντσιο( ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ προορίζεται για τη θέση του Προέδρου). Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως γίνει προσπάθεια προσέγγισης του Λευτέρη Ανδρέου (κατέχει το 45,14 % των μετοχών της ΠΑΕ) έτσι ώστε ο Σερραίος παράγοντας, που εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος,  να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο. Το σίγουρο είναι ότι το Δ.Σ. της Τρίτης αναμένεται να είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στην ιστορία του συλλόγου.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.