y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Επενδυτικό πρόγραμμα, ύψους 3 εκατ. ευρώ, αναμένεται να υλοποιήσει έως τα τέλη του 2017, η Κρι - Κρι Α.Ε., η οποία την προηγούμενη τριετία, προχώρησε σε επενδύσεις, αξίας 30 εκατ. ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΡΙ-ΚΡΙ,

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, υψηλόβαθμα στελέχη της Κρι - Κρι επισήμαναν ότι η νέα επένδυση αφορά κυρίως, στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και στην αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας στον κλάδο του γιαουρτιού.

Όσον αφορά τις εξαγωγές, τα ίδια στελέχη τόνισαν ότι η εταιρεία «τρέχει» με διψήφια ποσοστά ανάπτυξης, γεγονός το οποίο οφείλεται στις νέες συνεργασίες που εγκαινιάστηκαν στη Βρετανία, με γνωστές αλυσίδες καταστημάτων σούπερ μάρκετ.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 23 χώρες, μεταξύ των οποίων, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ιταλία και η Βρετανία. Φέτος, οι εξαγωγές εκτιμάται πως θα ξεπεράσουν το 20% των συνολικών της πωλήσεων.

Στην εγχώρια αγορά, η Κρι - Κρι ενισχύει συνεχώς την παρουσία της, καθώς στην αγορά γιαουρτιού κατέχει την 3η θέση, με το μερίδιο της να ανέρχεται σε 13,7%, ενώ στην αγορά παγωτού κατέχει επίσης την 3η θέση, με μερίδιο αγοράς 12,7%.

Πηγή: naftemporiki.gr
Από το Blogger.