y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Συλλήψεις και σχηματισμός δικογραφίας είχε το αστυνομικό ''μενού'' του τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΛΛΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας σε βάρος, ενός 26χρονου, διότι εντοπίστηκε να κατέχει δίκυκλη μοτοσυκλέτα που είχε αφαιρεθεί τον προηγούμενο μήνα από το σπίτι του 48χρονου ιδιοκτήτη της σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες (18-06-2016) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα δύο υπήκοοι Αφγανιστάν, διότι κατά τον έλεγχο της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Βουλγαρία διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Συνελήφθη χθες (18-06-2016) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών ένας 47χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων χωρίς ιατρική συνταγή. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 31 μηνών για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργίας και των παραβάσεων της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (κατοχή - αγορά - αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών).

Επίσης, συνελήφθη χθες (18-06-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου ένας 28χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες (18-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου ένας 21χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρειας.

Συνελήφθη, ακόμη, χθες (18-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας 34χρονος, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών για κλοπές -ληστείες.

Τέλος, συνελήφθη χθες (18-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών ένας 54χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Πηγή: thestival.gr
Από το Blogger.