y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Hμέρα της κρίσης για τον Πανσερραϊκό σε διοικητικό επίπεδο. Η έλευση των εκπροσώπων της γερμανικής χρηματοοικονομικής εταιρείας Deutsche Fussball Invest αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις καθώς μέσα στη μέρα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών επί σερραϊκού εδάφους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, Hanseatisches Fussball Kontor,

Μάλιστα από την πλευρά τους οι Γερμανοί τονίζουν πως «δεν ήρθαμε στη χώρα σας για... διακοπές». Αντίθετα, οι διοικούντες τον Πανσερραϊκό κρατούν χαμηλούς τόνους και διαρρέουν πως οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία είναι μοιρασμένες.

Αναφορικά με τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι, είναι δύο. Η μία έχει να κάνει με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (γύρω στο 70%) έναντι ενός ποσού κοντά στις 600.000 ευρώ. Η έτερη προβλέπει την ανάληψη του μάνατζμεντ με παρουσία και μελών της υπάρχουσας διοίκησης αλλά με προπονητή και τεχνικό διευθυντή της επιλογής των Γερμανών.

Από κει και πέρα, δύο ακόμα αποχωρήσεις από το ρόστερ των «κόκκινων» πραγματοποιήθηκαν χθες ελέω στρατού. Οι Γιώργος Σιάκκας και Ηλίας Μέλκας παρουσιάστηκαν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία και μάλιστα έλυσαν τα συμβόλαιά τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα αποτελέσουν παρελθόν μιας και όλα θα εξαρτηθούν και από τις διοικητικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Σερραίους απομένει μόλις ένα παιχνίδι ακόμα, αυτό κόντρα στον Απόλλωνα για την 34η αγωνιστική, στο οποίο ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο Δημήτρης Καστανιώτης.

Πηγή: sentragoal.gr
Από το Blogger.