y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Τους τέσσερις Σερραίους Εφήβους Πρωταθλητές Κωπηλασίας, Αναστασιάδη Σωτήρη, Κωνσταντινίδη Επαμεινώνδα, Ματιό Άγγελο και Σουλαρίκα Σταύρο βράβευσαν την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά Δημήτρης Νότας στο γραφείο του Δημάρχου Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ,

Οι τέσσερεις αθλητές ανήκουν στο νεοσύστατο ναυταθλητικό σύλλογο Πεθελινού  «Κερκινίτης», ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις επιτυχίες του σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Οι τέσσερεις αθλητές, κατέλαβαν την Τρίτη θέση και τιμήθηκαν με χάλκινο μετάλλιο, στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 6 και 7 Μαΐου 2016.

Κατά την βράβευση, ο Δήμαρχος Σερρών αφού συνεχάρη τους αθλητές, τον προπονητή τους καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του << Κερκινήτη>>, αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν στους νέους από τον αθλητισμό, αφού όπως είπε ο αθλητισμός κάνει τον άνθρωπο να βρεί το κουράγιο γιά να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με επιτυχία, ιδιαίτερα σε κρίσιμες εποχές, όπως η τωρινή.

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά συνεχάρη τους αθλητές, δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Κωπηλατοδρομίου και στόχος  όπως είπε , είναι η δημιουργία ξενώνα στο παλιό δημοτικό σχολείο του Πεθελινού, ώστε κάποια στιγμή να φιλοξενηθούν και αγώνες. Το Κωπηλατοδρόμιο βγάζει και πρωταθλητές, είπε, και κάλεσε τους πολίτες να το επισκεφθούν.
Από το Blogger.