y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού από το 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ,

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά με το Σύλλογο του Πεθελινού να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο αγώνισμα  της τετρακώπου των εφήβων. Οι αθλητές του συλλόγου ήταν οι:  Σωτήρης Αναστασιάδης, Επαμεινώνδας Κωνσταντινίδης, Άγγελος Ματιός και Σταύρος Σουλαρίκας.

Οι Σερραίοι αθλητές της κωπηλασίας με την επιτυχία τους έδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο του Πεθελινού αποδίδει καρπούς και επιβεβαίωσαν τα όσα είχε πει στην ΕΡΤ Σερρών ο ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος ότι : «Πιστεύω ότι από τις Σέρρες μπορούν να βγούνε πρωταθλητές στην κωπηλασία γιατί έχω δει τις κινήσεις που γίνονται από το σύλλογο που είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικές και σε συζητήσεις που είχαμε με τον Πρόεδρο τον κ. Κρέτση και το συμβούλιο οι άνθρωποι έχουν πολύ όρεξη, δείχνουν ότι έχουν σχέδιο για το μέλλον της περιοχής και αυτό εμένα προσωπικά ως έφορο ανάπτυξης και την κωπηλατική ομοσπονδία μας γεμίζουν με ευθύνες για την ανάπτυξη του αθλήματος».

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.