y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Τα σχέδια της γερμανικής χρηματοοικονομικής εταιρείας  «Deutsche Fussball Invest» για τον Πανσερραϊκό παρουσίασε σε συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο εκπροσωπός της, Γιόργκ Τσάιτς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, Hanseatisches Fussball Kontor,

Ο διευθυντής του Γερμανικής εταιρείας Γιόργκ Τσάιτς στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα είπε: «η Ελλάδα είναι μια χώρα που μπορείς να επενδύσεις. Ειδικά ο Πανσερραϊκός και σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να επενδύσουμε εδώ. Να εκπαιδεύσουμε παίκτες και να τους μεταπωλήσουμε. Να εξελίξουμε το σύλλογο.».

Ερ Ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα κάνετε από εδώ και πέρα;

Γ.Τ. :«Αύριο θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις, θα ξαναμιλήσουμε. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες. Επίσης πρέπει να συμφωνήσουμε για την τιμή. Εμείς θα κάνουμε μια προσφορά. Πιστεύω ότι τις επόμενες 14 μέρες όλα θα πάνε θετικά. Θεωρώ δεδομένο ότι λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Ερ Θέλετε να αποκτήσετε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών;

Γ.Τ. «Ναι, αυτός είναι ο σκοπός μας και αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας. Θέλουμε να πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και θέλουμε να έρθουμε εδώ και μαζί με τους υπεύθυνους της ομάδας να δημιουργήσουμε ένα καλό τιμ. Ξέρουμε ότι η ομάδα έχει το δικό της DNA και όλοι μαζί να πάμε τον Πανσερραϊκό εκεί που του αξίζει. Θέλουμε να εξελίξουμε το σύλλογο στο σύνολο του».

Ερ Εκτός από την ανάδειξη ταλέντων θα είναι στόχος και η άνοδος;

Γ.Τ.  «Σίγουρα η άνοδος είναι μια επιλογή, ένας στόχος. Σημαντικό είναι να βρούμε μια οικονομική βάση για το σύλλογο. Πέρα από την εξέλιξη των παικτών και τη δυνατότητα μεταπώλησης τους στο εσωτερικό στην πρώτη κατηγορία ή και στο εξωτερικό αποτελεί και η άνοδος».

Ερ Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από αυτά που είδατε;

Γ.Τ. «Οι εντυπώσεις μας είναι πάρα πολύ καλές. Μου άρεσαν όσα είδα, η πόλη, οι άνθρωποι, αυτά που έμαθα είναι πολύ θετικά και με αυτή τη βάση πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα πάνε όλα καλά. Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές για τη στήριξη του συλλόγου από τον κόσμο. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές αλλά χρειάζονται βελτιώσεις με επιπλέον κεφάλαια».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, Hanseatisches Fussball Kontor,

Ερ Η εταιρεία σας ενδιαφέρεται για ομάδες άλλων χωρών;

Γ.Τ. «Εκτός της Ελλάδος έχουμε βάλει στόχο τη Δανία, Τσεχία, το Βέλγιο και την Πορτογαλία. Έχουν γίνει συζητήσεις με συλλόγους  και ελπίζουμε ότι μέχρι τέλους καλοκαιριού να έχουμε κλείσει δύο ομάδες».

Ερ Αν συμφωνήσετε ποιοι θα απαρτίζουν τη διοίκηση;

Γ.Τ. «Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε ανησυχία στο σύλλογο και τη διοίκηση του. Με κοινή συνεργασία θα επιλέξουμε τους ανθρώπους του Δ.Σ. Οι περισσότεροι θα είναι Έλληνες παρά ξένοι. Τις αποφάσεις θα τις πάρουμε τις επόμενες μέρες και αφού ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις με τη διοίκηση. Μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις».

Ερ Οι στόχοι σας για τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού;

Γ.Τ. «Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Πανσερραϊκού που έχει ταλέντα και τα εκπαιδεύει. Είναι ένας λόγος που ήρθαμε και επιλέξαμε αυτήν την ομάδα για να επενδύσουμε. Εμείς θέλουμε να το επεκτείνουμε, να το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορούμε να επενδύσουμε σε αυτό το κομμάτι όχι μόνο με παίκτες από εδώ αλλά και με παίκτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό»

Ερ Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται χρήματα. Λεφτά υπάρχουν;

Γ.Τ. «Ναι, για όλα αυτά χρειάζονται χρήματα αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ».

Ερ Τελικά μπορούμε να ανακοινώσουμε τη συμφωνία;

Γ.Τ. «Ακόμα δεν υπάρχει δυνατότητα επίσημων ανακοινώσεων. Έγιναν οι πρώτες συζητήσεις σε θετικό κλίμα. Δημιουργήσαμε τη βάση για περαιτέρω συζητήσεις σε θετικό κλίμα ώστε ίσως σε 14 μέρες να έχουμε αποτελέσματα».

Ερ Οι Σερραίοι φίλαθλοι «γεμίζουν» το γήπεδο όταν η ομάδα έχει καλή πορεία. Εσείς μπορείτε να το πετύχετε αυτό;

Γ.Τ. «Στόχος είναι να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο με ταλέντα από την περιοχή. Τότε ο κόσμος θα ταυτίζεται με την ομάδα και φυσικά το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Ερ Θα φέρετε  και Γερμανούς παίκτες στην ομάδα;

Γ.Τ. «Είναι πιθανόν να έρθουν. Είναι πολύ ελκυστικό και για τα Γερμανικά ταλέντα να έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα και να εξελιχθούν. Αλλά θα δούμε αν θα έρθουν από Γερμανία ή από την υπόλοιπη Ευρώπη ή από την Αφρική».

Ερ Οι Γερμανοί τα τελευταία χρόνια μας… στεναχωρούν σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Εσείς μπορείτε να κάνετε τους Σερραίους φιλάθλους να χαρούν;

Γ.Τ. « Θέλουμε να φέρουμε κάτι θετικό από τη Γερμανία. Τη Γερμανική νοοτροπία και οργάνωση και τον τρόπο σκέψης.  Όλοι μαζί να οργανώσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο του Συλλόγου σε ένα Γερμανικό πρότυπο που δεν υπάρχει εδώ».

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.