y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Επαφές με επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, με τουριστικούς πράκτορες, με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφους είχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης στη πόλη Νις της Σερβίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΣΕΡΒΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,

Να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος που εκπροσώπησε το Δήμο Σερρών, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Zoran Perisic, με τον οποίο εξέτασαν τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των δύο πλευρών σε τουριστικό-πολιτιστικό επίπεδο.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Σερρών οργάνωσε την παρουσίασή του σε αυτόνομο περίπτερο, το οποίο συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών και κέρδισε τις εντυπώσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΣΕΡΒΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,

Πέραν του δίγλωσσου (στην αγγλική και στη σερβική) προωθητικού ενημερωτικού υλικού που διανεμήθηκε, οι χιλιάδες των επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, πασίγνωστο-έτσι κι αλλιώς-στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Σερβίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΣΕΡΒΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,

Επιπρόσθετα, πιστοποιήθηκε ακόμη μία φορά το μεγάλο ενδιαφέρον των ομόδοξων Σέρβων για τα μοναστήρια του τόπου, αλλά και τις Σέρρες, με τις οποίες είναι συνδεδεμένος ο σπουδαίος της σερβικής μεσαιωνικής ιστορίας Στέφανος Δουσάν.

Τέλος, να τονιστεί ότι ενδεικτικό του υψηλού ενδιαφέροντος και η ξεχωριστή προβολή των Σερρών με ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης (πρωτοσέλιδα εφημερίδων κ.α.), αλλά και της κρατικής τηλεόρασης.
Από το Blogger.