y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο τμήμα κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού για την επίδοση του αθλητή του Οδυσσέα Μελαδίνη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Ο αθλητής του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, μέλος της Εθνικής ομάδας 4Χ100μ. στο ελεύθερο που πήρε μέρος στον τελικό του αγωνίσματος με φοβερή επίδοση 3:14.42 (συγκριτικά με το καλοκαίρι και το παγκόσμιο του Καζάν η ελληνική τετράδα κατέβασε το χρόνο 2,42 δευτερόλεπτα!) μπορεί να έχασε το μετάλλιο αλλά απέδειξε ότι έχει τεράστιο μέλλον και πλέον θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι παρούσα στα ημιτελικά του Ρίο. Όλοι μιλάνε για την καλύτερη σκυτάλη όλων των εποχών.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε τον αθλητή μας να έχει τέτοιες επιδόσεις» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο έφορος κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Ζήσης Γκράτσιος που συνεχάρη τον Οδυσσέα Μελαδίνη. Άλλωστε ο έμπειρος παράγοντας πιστώνεται τη μεταγραφή του αθλητή στο Σερραϊκό σύλλογο που όπως τονίζει «αποτελεί πρότυπο για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού». Η πορεία του Οδυσσέα Μελαδίνη συνεχίζεται τις επόμενες μέρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου με τη συμμετοχή του στα αγωνίσματα στα 50 και τα 100 μέτρα ελεύθερο.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.