y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ποια νομίζετε ότι είναι τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας; Την εποχή του διαδικτύου ποιος είναι ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην δημιουργία φυσικών σχέσεων; Σε αυτά τα ερωτήματα κλήθηκαν να απαντήσουν οι περίπου 93.000 υποψήφιοι γενικού λυκείου που μπήκαν - με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας ( σε αυτό περιλαμβάνεται και η Εκθεση) - πρώτοι στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων για μια θέση στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ,

Η φιλία, δώρο ακριβό και ευτύχημα σπάνιο, έχει πανάρχαιους τίτλους ευγένειας. Την χάρηκαν άνθρωποι εκλεκτοί,...την εγκωμίασαν ποιητές, σοφοί, πολιτικοί με τον τρόπο τους ο καθένας» λέει το σχετικό κείμενο του Ε.Π. Παπανούτσου που δόθηκε στους υποψηφίους για σχολιασμό και επεξεργασία στο πλαίσιο του μαθήματος.

Οι εκτιμήσεις, όπως ανέφεραν υποψήφιοι στην «Κ» ήταν ότι τα θέματα ήταν βατά και δεν υπήρξαν προβλήματα στην μετάδοσή τους.

Η «Κ» σε συνεργασία με το Ακαδημαϊκό Τμήμα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς δημοσιεύει το θέμα και τις λύσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας - Έκθεσης.

Πηγή: kathimerini.gr
Από το Blogger.