y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η πρώτη διανομή των τροφίμων του Επιχειρησιακoύ Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) στους ωφελούμενους του Δήμου Σερρών έγινε στις 4 - 6 Απριλίου 2016. Για όσους από τους ωφελούμενους δεν προσήλθαν θα ακολουθήσει μια συμπληρωματική διανομή στις 20  Απριλίου 2016.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ,

Τα προϊόντα είναι φακές, φασόλια, μακαρόνια, ελαιόλαδο, μωρομάνδηλα για όσους έχουν βρέφη που έχουν γεννηθεί το 2013, 2014, 2015. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών - Νιγρίτας, στην εταιρία του κ. Στάθη Ταυλαρίδη,  την Τετάρτη 20 Απριλίου  2016 ώρες 9:00π.μ.- 14:00μμ.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. Οι δικαιούχοι επίσης θα πρέπει να προσέρχονται στο σημείο διανομής του φορέα υποστήριξης, με το δελτίο της ταυτότητας και την έντυπη εγκεκριμένη αίτηση ΗΔΙΚΑ _ ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο Διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους μπορούν να παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο μόνο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

Από το Blogger.