y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ενημερωτική Ημερίδα διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (01/03) στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα φοιτητών, καθηγητών αλλά και ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο επιχειρείν των Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,

Άλλωστε, αυτό καθεαυτό το θέμα της Ημερίδας ήταν η «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών & Φοιτητριών του ΤΕΦΑΑ Σερρών σε Φορείς Υποδοχής». Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που το ΤΕΦΑΑ Σερρών συμμετέχει στην εν λόγω δράση που «τρέχει» το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Η παρουσίαση του Προγράμματος έγινε από τον Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας και Ιδρυματικά Υπεύθυνο Πρακτικής Άσκησης του ΑΠΘ, Αντώνη Κορωναίο, για τις διαδικασίες συμμετοχής των Φορέων Υποδοχής στο Πρόγραμμα μίλησε η Σύμβουλος Επικοινωνίας του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του ΑΠΘ, Βάσω Παπαγεωργίου ενώ από τη πλευρά του ΤΕΦΑΑ Σερρών το λόγο πήρε η Επίκουρη Καθηγήτρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης, Ερμιόνη Καταρτζή.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, θα υπάρξουν δύο(2) κύκλοι Πρακτικής Άσκησης και συνολικά 33 φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος θα απασχοληθούν με πληρωμή και πλήρη ασφάλιση σε σερραϊκές επιχειρήσεις. Μάλιστα, η χρηματική αποζημίωση των ασκούμενων δεν θα βαρύνει τους Σερραίους επιχειρηματίες αλλά θα καλυφθεί εξολοκλήρου από χρήματα του ΕΣΠΑ.

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών (ΤΕΦΑΑ) και είχε την Υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών. Εξάλλου, το Επιμελητήριο Σερρών είχε μεριμνήσει να «επικοινωνήσει» το θέμα της Πρακτικής Άσκησης στις Επιχειρήσεις-Μέλη του και θα είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα απασχολώντας εν είδη Πρακτικής Άσκησης κάποιον φοιτητή ή φοιτήτρια από το ΤΕΦΑΑ.

Πηγή: serrespress.gr
Από το Blogger.