y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σε ένα ματς θρίλερ που χρειάστηκε και η 5λεπτη παράταση, για ν’ αναδειχθεί νικητής εξελίχθηκε το τοπικό ντέρμπυ Πανσερραϊκός-Ικαροι, στα πλαίσια της  9ης αγωνιστικής της Τελικής Φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που διεξήχθει το Σάββατο 26/3 στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Νικητής αναδείχθηκε ο Πανσερραϊκός με σκορ 57-59 (κ.α. 52-52).

Το παιχνίδι εξελίχθηκε συναρπαστικά καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ από την αρχή του αγώνα, έχοντας συνεχείς αλλαγές στο προβάδισμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα οι δύο όμαδες ήταν ισόπαλες (8-8) με τους Ικάρους να προηγούνται στο κλείσιμο της 1ης περιόδου με 16-13. Η δεύτερη περίοδος ανήκε στον Πανσερραϊκό καθώς οι παίκτες του ανέβασαν το ρυθμό κάλυψαν τη διαφορά και προηγήθκαν για πρώτη φορά 4’53» πριν τη λήξη του ημιχρόνου με 20-22 για να κλείσουν το ημίχρονο με «αέρα» τεσσάρων πόντων (24-28).

Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου ο Πανσερραϊκός ενώ αύξησε τη διαφορά στο +6 (24-30), στη συνέχεια οι παίκτες των Ικάρων έκαναν ένα εντυπωσιακό come back και με ένα σερί 10-0 πήραν «κεφάλι» στο παιχνίδι με 34-30 και έκλεισαν την περίοδο στο +5 (41-38).

Με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου ήταν η σειρά των παικτών του Πανσερραίκού να αντεπιτεθούν και να καλύψουν τη διαφορά φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 41-41.

Το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκίνησε από… την αρχή,

οι παίκτες του Πασχάλη Ρούλη έφεραν το ματς στα ίσια στο 41-41 και το παιχνίδι να ξεκινάει από την αρχή. Ισοπαλία είχαμε και 4’32» πριν το τέλος της 4ης περιόδου με το ταμπλό να γράφει 45-45.

Οι Ικαροι βρέθηκαν στο +3 (50-47) 1’51» πριν τη λήξη του παιχνιδιού, όμως ένα τρίποντο 40» πριν το τέλος ξαναέφερε τον αγώνα στα ίσια (50-50). Η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη προηγήθηκε με 50-52 δύο εύστοχες βολές, όμως από πλευρά των Ικάρων, έφεραν το παιχνίδι ξανά στα ίσα (52-52).

Τα τελευταία 16» κύλισαν ανεκμετάλλευτα για τις δύο ομάδες με το τελευταίο σουτ των παικτών του Πανσερραϊκου να μη βρίσκει το στόχο και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη παράταση.

Το εξτρα πεντάλεπτο ανήκε στον Πανσερραϊκό μια και βρέθηκε μπροστά στο σκορ και οι Ικαροι να χάνουν την τελευταία ευκαιρία να ισοφαρίσουν το παιχνίδι 14’’ πριν τη λήξη, όταν σουτ που επιχείρησαν από πλάγια δεν βρήκε το στόχο και οι «κόκκινοι» πήραν το ροζ φυλλο αγώνα με 59-57.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα από την κανονική διάρκεια του αγώνα, καθώς και η επίθεση από την παράταση που έδωσε τη νίκη στα «Λιοντάρια»!


Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.