y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πληθώρα συλλήψεων σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Κεντρική Μακεδονία για σωρεία παραβάσεων.


Πιο συγκεκριμένα οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πιερίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 46χρονου, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση και την καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Πιερίας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 46χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πιερίας και σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο εκτροφής ζώων ιδιοκτησίας του, αλλά και σε διπλανό αρδευτικό κανάλι, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 77 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης από την περαιτέρω έρευνα του παραπάνω χώρου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

• 7 συσκευασίες που ήταν επιμελώς κρυμμένες, με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 5 κιλών και 161 γραμμαρίων κάνναβης,
• ένα λειτουργικό πιστόλι με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια των 7,62 χιλιοστών,
• ένα πιστόλι τύπου «replica»,
• 1 κινητό τηλέφωνο και
• εξοπλισμός που χρησιμοποιούταν για την καλλιέργεια των φυτών.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, εμπορία, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Ακόμη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νάουσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα πλησίασε έναν 80χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσε το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που την ανέμενε ο συνεργός της.

Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας 30χρονος, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε από το λαιμό 72χρονης ημεδαπής μία χρυσή αλυσίδα και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που τον ανέμενε συνεργός του.

Ακόμα, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών 2 άτομα 48 και 67 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσαν από νοσοκομείο της πόλης ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Το αμαξίδιο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του νοσοκομείου.

Τέλος εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας περίπτωση απάτης σε βάρος 43χρονης σε περιοχή της Ημαθίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την 43χρονη, παρουσιάζοντας της ψευδή γεγονότα ως αληθινά, (πρόσχημα προγράμματος επιδότησης) την έπεισε και του κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο παραπάνω έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Πηγή: thestival.gr
Από το Blogger.