y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η Ε.Π.ΚΑ.Σ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή (15/3) προγραμματίζει διαλέξεις παρουσιάσεις στα σχολεία της β’βάθμιας εκπαίδευσης των Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΚΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν εκ μέρους του ΔΣ η πρόεδρος Κατερίνα Θεοδοσέλη και η Γραμματέας  Χρύσα Μπουφίδου:
Ένας από τους βασικούς στόχους της  Ένωσης Προστασίας  Καταναλωτών Σερρών (Ε.Π.ΚΑ.Σ.) είναι η ενημέρωση των καταναλωτών, ώστε να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην αυτοπροστασία τους.
 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή στις 15 Μαρτίου, πραγματοποιούμε κάθε έτος σειρά ενημερωτικών διαλέξεων – παρουσιάσεων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (κυρίως σε τμήματα Γυμνασίου και Α’ Λυκείου) σε συνδυασμό με προγράμματα Αγωγής του Καταναλωτή των σχολικών τμημάτων.
Για τη φετινή σχολική χρονιά σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε μια σειρά ανάλογων ενημερωτικών παρουσιάσεων σε σχολικές μονάδες ή τμήματα του Ν. Σερρών που τυχόν ενδιαφέρονται, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μαθητών-καταναλωτών για τα δικαιώματά τους.
Οι διαλέξεις Αγωγής Καταναλωτή θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από 15 Μαρτίου έως και 22 Απριλίου 2016.
Η οργάνωση στεγάζεται στην οδό Π.Κωστοπούλου 12 (κτίριο Ορφέα)στον πρώτο όροφο, όπου μπορεί κάποιος να μας επισκεφθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 έως τις 9 μμ. και Το τηλέφωνο και Φαξ είναι 23210 22518.

Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.