y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Έναν από τους πιο «ποιοτικούς Πανσερραϊκούς» της φετινής σαιζόν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε άνετα του Αχαρναϊκού με σκορ 3-0 (Φουρτάδο, Μπεριάν, Μπαλού).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Αγώνας

Α Ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό ασκώντας ασφυκτική πίεση στον Αχαρναϊκό τον οποίο και περιόρισε για μεγάλο διάστημα στο μισό του γηπέδου φτάνοντας παράλληλα με αξιώσεις στα καρέ του Παγούδη. Οι προσπάθειες των «λιονταριών» θα αποδώσουν στο 24΄όταν και η ομάδα θα κερδίσει ένα φάουλ λίγα εκατοστά πριν από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, εκτελεστής του στημένου ο Εμίλιο Φουρτάδο που με ένα δυνατό σουτ θα στείλει απευθείας την μπάλα στην εστία των Αθηναίων γράφοντας το 1-0. Το σκορ θα διπλασιαστεί δύο λεπτά αργότερα με τον Πανσερραϊκό να εκμεταλλεύεται την ψυχρολουσία τον φιλοξενούμενων, ο  Φουρτάδο από εκτελεστής να γίνεται δημιουργός, ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι θα βρει μέσα στην περιοχή τον Μπεριάν και αυτός με πλασέ θα κάνει το 2-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς από παίκτες και οπαδούς. Ο Πανσερραϊκός θα φτάσει πολύ κοντά στο να σφραγίσει τη νίκη πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ στο 40’ όμως το νέο πλασέ που θα επιχειρήσει ο Μπεριάν θα περάσει άουτ. Στο 42΄ο Ανδρούτσος θα αποκρούσει την μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, ένα σουτ του Καλογερόπουλου.

Β Ημίχρονο  

Οι Σερραίοι θα κυριαρχήσουν και στην επανάληψη επιθυμώντας να τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Στο 60΄ένα σουτ του Φουρτάδο θα περάσει ελάχιστα άουτ. Το τρίτο γκολ θα έρθει στο 64΄ με τον Φάμπιο Μπαλού να κλέβει την μπάλα και αφού μπει στην περιοχή να πλασάρει τον Παγούδη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Παρά το ευρύ σκορ οι Σερραίοι θα συνεχίσουν να πιέζουν και στο 78΄ο Πόποβιτς που είχε περάσει αλλαγή στην θέση του Μπεριάν θα σουτάρει όμως η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι περνώντας άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡAΪΚΟΣ (Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ, ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ (70' ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ), ΜΠΑΛΟΥ, ΡΟΥΤΣΗΣ, ΦΟΥΡΤΑΔΟ(78΄ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ), ΤΣΙΜΙΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΡΙΑΝ (60΄ΠΟΠΟΒΙΤΣ), ΣΙΑΚΚΑΣ.


ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τ.ΚΑΒΑΚΑΣ): ΠΑΓΟΥΔΗΣ, ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ (30΄ΦΙΓΚΟΥΕΪΡΑ), ΕΜΕΚΑ, ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ (65΄ΣΙΑΝΝΗΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (55΄ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ), ΜΑΡΗΣ, ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.