y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Υπνωτισμένα» και… ναρκωμένα δείχνουν στις οκτώ πρώτες στροφές τα λιοντάρια των Σερρών, που ήθελαν χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα της κατηγορίας, μετά τη διετή απουσία τους και την καθυστερημένη εκκίνηση (πλέον πάντως δεν υπάρχουν χρωστούμενα παιχνίδια).

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,
«Τις πταίει» είναι η ερώτηση που… βασανίζει άπαντες στον Πανσερραϊκό, για τη συνεχιζόμενη απογοήτευση και απελπισία, με τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις (κυρίως η προχθεσινή στα Τρίκαλα). Η πορεία δεν είναι αντάξια των προσδοκιών, αλλά το «ταμείο» γίνεται στο τέλος, ενώ ήδη «κάηκε» το πρώτο… χαρτί, μιας αλλαγής προπονητή νωρίς, με την έλευση του Μάκη Κατσαβάκη αντί του Κώστα Βασιλακάκη. «Όλοι κρινόμαστε διαρκώς και δίνουμε εξετάσεις στη συνέχεια. Το κακό… παράγινε! Αν συνεχίσουμε έτσι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές τον Ιανουάριο» είναι το μήνυμα που περνά η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», μετά τη χθεσινή έκτακτη σύσκεψη.

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!


Ένας από τους βασικούς λόγους του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και της κακής πορείας (τρίτοι από το τέλος) είναι η άμυνα των Σερραίων, που μόνο… άτρωτη δεν χαρακτηρίζεται. Η εστία του Απόστολου Ανδρούτσου (έπαιξε όλα τα ματς ως τώρα) δέχτηκε παραβιάσεις σε εφτά από τις οκτώ «μάχες» μέχρι στιγμής (με Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Κισσαμικό και Τρίκαλα), ενώ το μηδέν διατηρήθηκε μόνο με την Καρδίτσα (στη νίκη με 2-0). Τα 12 γκολ παθητικό σε οκτώ ματς συνιστούν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, μετά τα 19 γκολ που δέχτηκε ο ουραγός και… παραπαίων Πανελευσινιακός!


ΓΥΡΝΑ Ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ


Τουλάχιστον, στον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζουν ως ευκαιρία για ξέσπασμα την κυριακάτικη τρίτη σερί έξοδο στην Ελευσίνα, με τον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο. Ο Εμίλιο Φουρτάδο γυρνά από τιμωρία και θα ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών για διπλό, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπαλού και Αγγελούδης. Σίγουρα θα λείψουν οι Ολίσε (τιμωρημένος αλλά και τραυματίας) και Περπερίδης (ανέτοιμος).


Του Θεόφιλου Ψυχογιού   Πηγή: arenafm.gr | Το διαβάσαμε εδώ
Από το Blogger.