y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η  1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών "SEREXPO" απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων(εμπόριο, μεταποίηση, τουρισμός, αγροτική παραγωγή, τεχνολογία- καινοτομία, έρευνα & ανάπτυξη κλπ) καθώς και σε Φορείς από Ελλάδα & Εξωτερικό. 

SER-EXPO 2015, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,

Πρώτη φορά όλοι οι τομείς δραστηριότητας συναντώνται στην πόλη των Σερρών κάτω από την ίδια «στέγη» σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου Σερρών. 
Η SEREXPO άνοιξε σήμερα τις πύλες της με αρκετά προβλήματα οργανωτικά. Από τις 10 το πρωί κανείς δεν ήταν στη θέση του, ενώ στο χώρο υπήρχαν και αρκετά αυτοκίνητα που έστηναν την τελευταία στιγμή τα περίπτερα τους. 

SER-EXPO 2015, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,

Οι Σερραίοι δεν ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα στο κάλεσμα και την κατάσταση έσωσαν τα σχολεία των Σερρών. Ο αύλειος χώρος στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα τελικά για να διοργανωθεί μια τέτοια έκθεση. Το παρκάρισμα των αυτοκινήτων ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και ελάχιστοι γνώριζαν ότι έπρεπε να είχαν παρκάρει στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη όπου στη συνέχεια θα γινόταν η μεταφορά τους με λεωφορεία και ταξί. Αρκετοί εκθέτες έκαναν παράπονα για την οργάνωση και μάλιστα μας είπαν πως καλύτερα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου να είχε επενδύσει στις υποδομές παρά στους τραγουδιστές.  Aκόμα και η σκηνή είναι λάθος στημένη μιας και ο χώρος είναι πολύ μικρός σχολίασαν αρκετοί Σερραίοι οι οποίοι έκαναν λόγω για στενότητα παντού.

SER-EXPO 2015, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,

Στα λίγα θετικά στοιχεία είναι πως δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα σε επιχειρηματίες του Νομού μας να γνωστοποιήσουν και να προωθήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προσφερόμενων υπηρεσιών και παραγόμενων προϊόντων τους. Και πάλι όμως αρκετοί σχολίασαν πως έιναι κακή η περιόδος μιας και ήταν πολύ κοντά η ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης...
Περισσότερα είναι πάντως τα αρνητικά σχόλια από τα θετικά στην πρώτη ημέρα της Serexpo με τους υπεύθυνους να τρέχουν και να μη φτάνουν για να σώσουν τη... Διεθνή έκθεση που στήθηκε λάθος.

Πηγή: fonh.gr
Από το Blogger.