y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ομόφωνη υπέρ του Πασερραϊκού ήταν η απόφαση των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τα οποία γνωμοδότησαν υπέρ της παραχώρησης της άδειας συμμετοχής της ομάδα των Σερρών το πρωί της Πέμπτης.

Αδειοδοτήθηκε ομόφωνα ο Πανσερραϊκός από την Ε.Ε.Α.

Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν λόγο για δικαίωση των προσπαθειών που καταβάλλονται και τώρα θα πρέπει να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο Πρωτάθλημα. ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Σερρών: «ο Πανσερραϊκός πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής. Είναι η πιο καθαρή ΠΑΕ και η μοναδική που πήγε στην Επιτροπή χωρίς δικηγόρο. Ο Πανσερραϊκός αυτή την στιγμή έχει στη διοίκηση κάποιους ανθρώπους που δεν ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο, αλλά είναι έντιμοι».

Να σημειώσουμε επίσης πως η ΕΕΑ έδωσε άδεια συμμετοχής και στην Παναχαίκή.

Φιλικός αγώνας με την Καβάλα

Ωστόσο παρά την πανηγυρική αδειοδότηση θα αναβληθεί τελικά και ο δεύτερος αγώνας του Πανσερραϊκού που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 4/10 κόντρα στον Κισσαμικό εξαιτίας του μη ορισμού διαιτητή από την ΚΕΔ καθώς τα χρονικά περιθώρια δεν το επέτρεψαν.  Αντ αυτού η ομάδα έχει κλείσει φιλικό αγώνα με την Καβάλα την ίδια Κυριακή στις 16:00. 

Πηγή: serresparatiritis.gr
Από το Blogger.