y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με καλεσμένο τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 Γιώργο Καραγκούνη ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός διοργανώνει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 το 2ο  Διεθνές τουρνουά Ακαδημιών κατά του ρατσισμού και της βίας στέλνοντας θετικά μηνύματα σε όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα ότι : Το ποδόσφαιρο λέει όχι στο ρατσισμό και στις κάθε είδους διακρίσεις!


ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,


Η πρωτοβουλία του Μ.Γ.Σ.Πανσερραϊκού  ξεκίνησε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των  «50 χρόνων Ιστορίας 1964-2014» του συλλόγου,  απευθύνεται στους.μικρούς αθλητές και όχι μόνο, εντάσσοντας το τουρνουά στις δράσεις του ευρωπαϊκού δικτύου ποδοσφαίρου  φέαρ FARE υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της «Λευκής Βίβλου» για τον αθλητισμό .

Η FARE είναι ο στρατηγικός πυρήνας και συνεργάτης της UEFA σε αυτό τον τομέα. UEFA με FARE ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2001 και κάλεσαν τους φορείς του ποδοσφαίρου αλλά και τους κοινωνικούς φορείς να στείλουν όλοι μαζί το μήνυμα κατά του ρατσισμού και της βίας μέσα από την πλατφόρμα του UEFA Champions League και του UEFA Europa League αφιερώνοντας τους αγώνες, στις Εβδομάδες δράσης της FARE κάθε χρόνο τον Οκτώβρη.

Στα προηγούμενα τουρνουά που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός αφιερωμένα στο περιβάλλον, στην καταπολέμηση της φτώχειας και πείνας κ.α. καλεσμένοι ήταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Σαμαράς.


Πηγή: infoserres.com
Από το Blogger.