y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό Βόλου να μη νικά στις Σέρρες, συνεχίστηκε. Ο Πανσερραϊκός με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, επικρατώντας 2-1 των «ερυθρόλευκων» του Βόλου σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ,

Τα «λιοντάρια» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, σε δύο παιχνίδια, και διεύρυναν το εντός έδρας αήττητο απέναντι στον Ολυμπιακό σε 17 ματς (14 νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Η νίκη του Πανσερραϊκού ήταν απόλυτα δίκαιη, αν και τα γκολ για τους γηπεδούχους δεν ήρθαν τη στιγμή της απόλυτης κυριαρχίας τους.

Ο Τσιάρας με ψηλοκρεμαστό σουτ, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους κι έδωσε την πρωτοπορία 1-0 στον Ολυμπιακό, στο 7'

Μετά ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών για τον Πανσερραϊκό, με τους Σιάκκα (15'), Ραμίρες (18'), Ατματσίδη (19' και 24') Τελικά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε με κεφαλιά του Φουρτάδο στο 69' 1-1 και το νικητήριο γκολ για τον Πανσερραϊκό σε περιπετειώδη φάση στο 84', με τον Αγγελούδη να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ να τη στέλνει στα δίχτυα για το 2-1.

Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακάκης): Aνδρούτσος, Στεργιανός, Περπερίδης, Κουκόλης, Σιάκκας, Ολίσε (72' Τσιμίκας), Μπαλού, Ραμίρες (60' Φουρτάδο), Ατματσίδης, Μπεριάν, Αγγελούδης

Ολυμπιακός Βόλου (Α. Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Ζέρης, Μπούτσικος, Τσιάρας, Φερνάντεζ (82' Νάστος), Νικολιάς, Μοράν (55' Πολύζος), Ντε Πέτρις, Γουόρντεν (71' Τσιλιγκίρης)

Πηγή: sentragoal.gr
Από το Blogger.