y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στο επίκεντρο του Παγκοσμίου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθεί τον Οκτώβριο η πόλη των Σερρών.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Drift, ΜΑΡΙΟΣ ΖΙΧΝΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,

Το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσει τον τελικό του Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού κυπέλλου drift, τον πιο θεαματικό αγώνα αυτοκινήτου με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου από την Ιαπωνία μέχρι την Αίγυπτο να έρχονται για αρκετές μέρες στις Σέρρες. Την αποκλειστική είδηση έδωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, ο Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Δημήτρης Μιχελακάκης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Drift, ΜΑΡΙΟΣ ΖΙΧΝΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
Ο πρόεδρος της ΛΑΜΣ Μάριος Ζίχναλης είχε αποκαλύψει στην ΕΡΤ Σερρών τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου κυπέλλου στις Σέρρες
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είπε:  «Στελέχη της Ομοσπονδίας ασχολήθηκαν με μια ευκαιρία που δόθηκε να έχουμε τον Οκτώβρη στις Σέρρες τον τελικό του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου κυπέλλου drift, και τους δύο αγώνες σε έναν. Είναι το μεγαλύτερο γεγονός που γίνεται παγκοσμίως και αφορά στο drift, στην πλαγιολίσθηση, έχει εξαιρετική προβολή, συμμετέχουν οδηγοί από πάρα πολλές χώρες του κόσμου, από την Αυστραλία, την Ιαπωνία που είναι και η «μητέρα» της πλαγιολίσθησης, τη Μέση Ανατολή όπως το Κατάρ και το Ντουμπάι, την Αίγυπτο, τη Νότιο Αφρική, τη Βραζιλία κ.α. Είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο γεγονός, δεν υπάρχει κάτι σοβαρότερο που γίνεται παγκοσμίως από έναν αγώνα αυτού του θεσμού και μάλιστα ο τελικός αυτής της διοργάνωσης».

Την αποκάλυψη για τη διεξαγωγή αυτού του σπουδαίου αγώνα στις Σέρρες είχε κάνει πριν λίγες μέρες με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Λ.Α.Μ.Σ. Μάριος Ζίχναλης: «Σας ετοιμάζουμε μεγάλες εκπλήξεις, συζητάμε για αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος drift που θα φιλοξενήσουμε τον Οκτώβριο, έχει επιλεγεί το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και είναι ο πιο θεαματικός αγώνας του μηχανοκίνητου αθλητισμού που υπάρχει στον κόσμο».

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.