y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Υπέρ της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην οδό Κων. Καραμανλή, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι σε ευθεία γραμμή, ώστε αυτά να μην παρακωλύουν τη διάβαση πεζών και «με μοντέλο αυστηρά ομοιόμορφο αρχιτεκτονικό βάσει μελέτης» τάσσεται η διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,

Λίγες ώρες πριν το θέμα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών επιστολή προς το Δήμαρχο Σερρών Π.Αγγελίδη στέλνει ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρ. Μέγκλας σύμφωνα με την οποία ζητά η οδός Κων.Καραμανλή:
  • να χαρακτηριστεί ήπιας κυκλοφορίας για διευκόλυνση καταστημάτων και κατοίκων,
  • να μην είναι μόνο εμπορικός δρόμος, αλλά να επιτρέπονται σ’ αυτόν όλες οι χρήσεις,
  • να επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης και η χορήγηση άδειας νόμιμα και να μην επεκταθεί περαιτέρω η πεζοδρόμηση της Κ. Καραμανλή, δεδομένου ότι θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη συμφόρηση κυκλοφοριακή μέσα στην πόλη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν τα καταστήματα λόγω και της δυσκολίας μετακίνησης και ομάδων του πληθυσμού όπως οι ηλικιωμένοι.
«Η πρότασή μας αυτή επιφέρει έσοδα τόσο για τους ιδιοκτήτες και τα καταστήματα όσο και για τον Δήμο και είναι συνέχεια της ιστορίας του Δρόμου» υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Μέγκλας.

Της Θάλειας Καμπουρίδου | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.