y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Χθες το πρωί ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επισκέφτηκε την περιοχή Κατακονόζι, με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την καθαριότητα Παντελή Χράπα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη διανομή των εν λόγω κάδων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ, ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΑΤΑΚΟΝΟΖΙ,

Σε μονοκατοικίες στην περιοχή Κατακονόζι τοποθέτησε ο Δήμος Σερρών ακόμη 390 κάδους σύμμεικτων απορριμμάτων, 240 λίτρων o καθένας, σε αντίστοιχο αριθμό μονοκατοικιών, συνεχίζοντας την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σερρών, εδώ και ένα χρόνο, με την τοποθέτηση κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων σε πυκνοδομημένους συνοικισμούς με μονοκατοικίες, έχοντας ως στόχο την απομάκρυνση των κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων από τους δρόμους.

Η πρώτη συνοικία που επιλέχτηκε ήταν του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τοποθετήθηκαν 150 κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων σε μονοκατοικίες.

Η δεύτερη συνοικία που επιλέχτηκε για τον ίδιο σκοπό είναι το Κατακονόζι, όπου τοποθετήθηκαν 390 κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων σε αντίστοιχο αριθμό μονοκατοικιών. Ο κάθε ιδιοκτήτης μονοκατοικίας θα έχει το μικρό αυτό κάδο στην αυλή του και μια μέρα την εβδομάδα θα βγάζει τον κάδο έξω από το σπίτι του και θα γίνεται η αποκομιδή των σύμμεικτων σκουπιδιών από αυτούς τους κάδους με τα απορριμματοφόρα του Δήμου.

Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.