y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Δριμύ κατηγορώ κατά της δημοτικής αρχής του Π. Αγγελίδη για έλλειψη ετοιμότητας και ικανότητας για την άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της πρόσφατης κακοκαιρίας στην πόλη των Σερρών εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Στέφανος Φωτιάδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

«Με το λιώσιμο του χιονιού… «έλιωσε» και η αξιοπιστία της δημοτικής αρχής του Πέτρου Αγγελίδη» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης» υποστηρίζοντας πως ο Δήμαρχος και αρμόδιος Αντιδήμαρχος περίμεναν να εμφανιστεί και να εγκατασταθεί πρώτα το χιόνι και στη συνέχεια κινήθηκαν με μέσα και μηχανισμό ανεπαρκέστατο, δίχως εξ αρχής να εφαρμόσουν το εγκεκριμένο σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα επιρρίπτοντας ευθείες βολές κατά του Π. Αγγελίδη, στο ίδιο κείμενο ο κ. Φωτιάδης τον κατηγορεί πως φέρεται ως «ανασφαλής μονάρχης που βλέπει παντού συνωμότες, και εχθρούς», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αρέσκεται να ταυτίζεται με τον Δήμο Σερρών ως άλλος Λουδοβίκος 14ος», υπογραμμίζοντας πως δεν αντέχει το διάλογο και την κριτική.

Της Θάλειας Καμπουρίδου | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.