y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την ομάδα της Λοκομοτίβ Σόφιας του Μπόιτσο Βελίτσκοφ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 15:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ο Πανσερραϊκός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΦΙΛΙΚΟ, ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,

Ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα της Βουλγαρίας που έχει στη θέση του προέδρου έναν από τους πιο αγαπητούς και καλύτερους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Πανσερραϊκού, τον Μπόιτσο Βελίτσκοφ.

Η Λοκομοτίβ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας αφού είχε υποβιβαστεί  λόγω χρεών, με βάση όμως τη δυναμική της είναι δεδομένο ότι θα ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Φέτος δεν έχει το δικαίωμα να εξασφαλίσει την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ο στόχος είναι να επιτευχθεί αυτό την περίοδο 2017-2018. Προπονητής της Λοκομοτίβ είναι ο Άνγκελ Κόλεφ, ο οποίος το 1982-1983 έπαιξε στην ΑΕΚ των Μαύρου, Αρδίζογλου και Μανωλά. Στη Λοκομοτίβ Σόφιας αγωνίζονται δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας  Ανέστης Χατζηλιάδης (Ηρακλή, Δόξα Κρανούλας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΑΟ Χανιά) αλλά και ο Γιώργος Μπουζούκης, 23χρονος αμυντικός μέσος, με θητεία σε Βατανιακό, Αιγινιακό, Πιερικό και ΑΟ Χανιά. Η Λοκομοτίβ αγωνίζεται στη Β εθνική κατάφερε όμως φέτος να κερδίσει με σκορ 2-1 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία βρισκόταν στην 4η στην πρώτη κατηγορία και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Μάλιστα ο Ανέστης Χατζηλιάδης μιλώντας μετά από μέρες για αυτό το παιχνίδι στο sport24 είχε πει: «Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, έγινε χαμός. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική και ιστορική νίκη πετύχαμε. Μπήκε στα αποδυτήρια ο Υπουργός Οικονομικών, που είναι υποστηρικτής της ομάδας, και πανηγύριζε μαζί μας. Μας ευχαρίστησε για αυτή τη σπουδαία νίκη».

Η είσοδος για τους φιλάθλους στο παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι «ελεύθερη» χωρίς εισιτήριο, μια προσφορά της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στους φιλάθλους.

Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.