y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/1), με αντίπαλο τον ΟΦΗ, θα προσπαθήσει ο Πανσερραϊκός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΟΦΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Για το Ηράκλειο όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο τον ΟΦΗ, αναχώρησε το Σάββατο (7/1) ο Πανσερραϊκός.

Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη δεν πραγματοποίησε την προγραμματισμένη της για σήμερα προπόνηση, όπως είθισται να συμβαίνει λόγω του -4 που επικρατεί στις Σέρρες, με συνέπεια το γήπεδο των «λιονταριών» να είναι παγωμένο.

Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων του Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος έχει μόλις 17 παίκτες στην διάθεση του για τον αγώνα κόντρα στους «ασπρόμαυρους», δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκούρτσα, Παπάζογλου, Καψάλη, Τάντιτς και Τσομαχασβίλι.

Στους δύο πρώτους δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία τους, ο τρίτος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τους δύο τελευταίους αναμένεται να δοθούν δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή των Σερραίων που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, συμπεριλήφθηκαν οι: Μέλκας, Κασίμης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης, Κανούλας, Κάκκο, Σιάκκας, Τσούτσης, Τσιμίκας, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος, Χατζηδημητρίου και Ιωαννίδης.

Πηγή: sdna.gr
Από το Blogger.