y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την πίστα του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών επέλεξαν αυτό το Σαββατοκύριακο οδηγοί μονοθέσιων της formula 3 να κάνουν δοκιμαστικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ, Formula 3, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,

Για την παρουσία των μονοθέσιων στις Σέρρες μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών  ο υπεύθυνος του ομίλου που ασχολείται με formula 3 στην Ελλάδα Γιώργος Παπαμιχάλης: « Στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ήρθε η ομάδα μας η  FORTUNE MOTORSPORT, με μονοθέσια GLORIA B5 φόρμουλες και κάποιοι οδηγοί για να κάνουνε δοκιμές. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά να διοργανώσουμε ένα Πανελλήνιο κύπελλο υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται μέσα στην κατηγορία μονοθέσιων που τρέχουν στο πρωτάθλημα ταχύτητας φόρμουλα 3, που τρέχουν όλες οι φόρμουλες χωρισμένες με τα κυβικά τους».

Όσο για το πώς πάει αυτό το σπορ στην Ελλάδα ο κ. Παπαμιχάλης είπε: «δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα έχει μια φθίνουσα πορεία. Εμείς προσπαθούμε να το κρατήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο όσο γίνεται. Δεν βγαίνουμε πλέον στο εξωτερικό όπως κάναμε παλιότερα. Ίσως μέσα στο 2017 βγούμε και κάνουμε κάποιους αγώνες με Έλληνες οδηγούς  οι οποίοι παλιότερα είχαν διακρίσεις στο εξωτερικό σε πρωταθλήματα μονοθέσιων. Ευελπιστούμε ότι το 2017 θα έχουμε αγώνες και στην Ελλάδα».

Ο κ. Παπαμιχάλης μίλησε και για τις εντυπώσεις του από το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών:  «Είναι το καλύτερο αυτοκινητοδρόμιο στα Βαλκάνια και θεωρώ ότι είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η πίστα, ο σχεδιασμός και το κράτημα αρέσει πάρα πολύ στους οδηγούς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ερχόμαστε τουλάχιστον μία φορά το μήνα για να κάνουμε δοκιμές».

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.